J.Lo je uspelo, da je torbica za 100.000 USD videti ceneno

25. marec 2019

J.Lo je uspelo, da je torbica za 100.000 USD videti ceneno

25. marec 2019

J. Lo je dosegla nemogoče: iz oblačil in modnih dodatkov v vrednosti nadstandardnega stanovanja je sestavila ‘klošarski’ outfit in bila obtožena modnega grozodejstva!

Naj si nam je še tako všeč in njene pesmi še tako spevne, moramo priznati, da se zna Jennifer Lopez včasih obleči tako obupno, da same v enakem outfitu ne bi skočile niti do trgovine.

Jasno nam je, da so tudi slavni samo ljudje in včasih preutrujeni, da bi razmišljali o tem, kaj obleči, zato vržejo nase prvo stvar, ki jim pride pod roke. Slavni pevki J. Lo se to zadnje čase vse pogosteje dogaja. Njeno pojavljanje na ulici v zadnjih dneh so modni časopisi in stilski kritiki razglasili za sramoten modni škandal.

Lopezova je nase dala modne cunjice, obutev in super drago torbo v vrednosti nadstandardnega stanovanja, za katerega bi povprečen Slovenec moral odplačevati kredit 30 let ali celo še dlje. Kljub temu, da samo Hermesova torba modela Birkin iz usnja himalajskega krokodila stane več kot 100.000 dolarjev, zraven je pevka nosila Alexander McQueen superge in Ray Ban sončna očala ter se okitila s krznom okoli vratu, je izpadla kot klošar, ki je nabral oblačila iz Humaninega zabojnika.

J. Lo nam je v mnogih pogledih simpatična, tokrat pa smo zelo razočarani nad njo, ne samo zato, ker nosi okoli vratu kožo mrtve živali in v rokah predmet, izdelan iz trupla ogrožene živalske vrste (za to je v prvi vrsti sicer kriv ‘luskuzni’ prodajalec teh torb, pariški Hermes, a tudi osveščenost ptrošnikov je enako pomembna). Tudi če bi bile vse te stvari narejene iz umetnega usnja in eko krzna, bi bili enako pretreseni nad pevkinim zanič stajlingom.

Od tekstur do barv in modnih dodatkov… nametano skupaj in povprek je videti kot katastrofa, četudi je posamezen kos sam po sebi lep. Ne pomaga niti Jenina razmršena figa, niti prestižen skinny jeans na nogah. J. Lo je uspelo skorajda nemogoče – iz oblačil in modnih dodatkov na sebi je sestavila modno grozodejstvo.

Celoten stajling je sicer zvedla na svetlo modre odtenke in rjava sončna očala ter krzneno štolo, a ob tem je tudi prostaško draga Hermesova torba iz ubogega krokodila videti ceneno, kljub zasoljeni ceni sto tisočakov! Bo ‘Jenny from the block’ v kategoriji katastrofalnega modnega sloga kmalu odvzela krono zloglasni Kim Kardashian? Več kot očitno se je namreč začela ravnati po njej.

D. S

Foto: Daily Mail, Stuttgarter Nachrichten, Profimedia

Style. Več novic

New Report

Close