J.Lo nosila hlače, za katere upamo, da nikoli ne pridejo v modo

28. februar 2023

J.Lo nosila hlače, za katere upamo, da nikoli ne pridejo v modo

28. februar 2023
Foto: Profimedia

Kaj takega še nismo videli.

Jennifer Lopez je ena tistih zvezdnic, ki s svojo opravo vedno “zažigajo”. Od ikonične zelene Versace obleke, ki je bila povod za to, da je Google uvedel rubriko “Slike”, pa do treh poročnih oblek, ki jih je nosila na poroki z Benom Afflecom in so več dni odmevale po vsem spletu.

A ne samo na rdeči preprogi, zvezdnica navdušuje tudi s svojimi vsakdanjimi opravami, v katerih jo paparaci lovijo na poti v fitnes, pred obiskom frizerja ali med nakupovanjem. A ne tokrat.

Foto: Profimedia

Za obisk plesnega studia je oblekla skrajno nenavaden kos oblačila, ki ga do zdaj še nikjer nismo zasledili – to je raztrgana trenirka. Res upamo, da si jo je pevka po nesreči strgala med obrezovanjem žive meje in da to ni eden od trendov, ki jih bomo kmalu kupovali v vseh trgovinah.

Pod raztrgano trenirko je oblekla kolesarske hlače z visokim pasom, zgoraj pa nosila širok bel pulover. Lase je spela v razmršeno figo, videz pa zaključila s črnimi supergami in prevelikimi sivimi sončnimi očali. Ležernemu videzu je vnesla kanček glamurja s parom diamantnih uhanov in svojo telovadno torbo: črno Hermès Birkin.

Foto: Profimedia

Mislite, da bodo raztrgane kavbojke letos izpodrinile raztrgane trenirke? Srčno upamo, da ne.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close