Jennifer Lopez razkrila, zakaj so jo Oskarji spravili v jok!

24. maj 2022

Jennifer Lopez razkrila, zakaj so jo Oskarji spravili v jok!

24. maj 2022
Foto: Profimedia

Solze, smeh, psihični zlom in zaroka. Vse to bomo videli v novem dokumentarcu o Jennifer Lopez.

Kmalu bomo izvedeli sočne podrobnosti iz življenja pop zvezdnice Jennifer Lopez! Na Netflix namreč prihaja njen dokumentarec z naslovom Halftime, kar namiguje na njeno starost 52 let in razkriva, kam se bo v drugi polovici stoletja razvila njena kariera pevke, igralke in poslovne ženske.

“Halftime ponuja intimen pogled za zaveso. Razkriva moč in odločnost, zaradi katerih je Jennifer Lopez ikona, kakršna je. Videli bomo vse, od njenih nastopov na zaslonih in svetovnih odrih, pa do njenega nastopa ob polčasu Super Bowla in nedavne predsedniške inavguracije,” so povedali v sporočilu za javnost.

Bolj ranljiva kot kdajkoli prej

V napovedniku Jennifer pokaže svoje veliko razočaranje, ko za vlogo v filmu Prevarantke na Wall Streetu ni bila nominirana za oskarja. Film je posnet po resnični zgodbi bivših striptizet, ki so skupaj načrtovale in izpeljale prevaro, s katero so opeharile svoje nadute bogataške stranke z Wall Streeta.

Slaba novica je zvezdnico spravila v jok. “Težko je bilo. Imela sem zelo nizko samopodobo. Morala sem zares ugotoviti, kdo sem in verjeti moji resnici, ne resnici od vseh ostalih,” razkrije v napovedniku.

Foto: Profimedia

Dokumentarni film prihaja po še enem pomembnem mejniku v pevkinem življenju. Aprila je namreč naznanila svojo drugo zaroko s ponovno obujeno ljubeznijo Benom Affleckom, ki bo prav tako nastopil v dokumentarcu.

Foto: Profimedia

Film bo premiero doživel 8. junija na festivalu Tribeca, na Netflixu pa bo na voljo slab teden kasneje, 14. junija.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close