B. G. / 28. november 2022

Ja ta modni dodatek zadnja pika na i za decembrske zabave?

Če ste ena tistih, ki komaj čaka decembrsko dogajanje in je že do potankosti razmislila o prazničnih opravah, potem jim morate dodati ta dodatek …

Govorimo o brezčasni pentlji za lase, na katero je prisegala že nesmrtna Coco Chanel, nanj pa nas je spomnilo prav Chanelovo dekle, avstralska igralka Margot Robbie.

Na nedavni dogodek BAFTA je namreč oblekla na videz preprosto črno opravo, katere glavna zvezda pa je bila prav črna pentlja, ki je krasila njeno na pol speto pričesko.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Celoten izgled je bil videti popoln tudi zaradi sijoče kože, preprostega mejkapa in nakita – Margot se je odločila za klasične okrogle uhane.

Nedolžen dekliški izgled, dosežen s preprosto pentljo, je bil predstavljen tudi na Chanelovi kolekciji pomlad/poletje 2023:

Foto: IMAXtree
Foto: IMAXtree
Foto: IMAXtree

Popolno za praznično sezono

Čeprav so pentlje kot nalašč za okrasitev igrivih poletnih pričesk, pa so idealne tudi za praznični december, ki je znan tudi kot sezona zabav.

To dokazuje ravno Margotina “pentljasta” oprava, katere prednost je hkrati ta, da jo je zelo enostavno posnemati: preprosto naredite čop ali figo kot običajno, nato pa pripnite pentljo, kot bi to storili pri zavijanju daril.

Če potrebujete navdih, kje kupiti ta klasičen praznični modni dodatek, smo jih mi našli za vas:

Avtor
Piše

B. G.

New Report

Close