Jameela Jamil je spet jezna na Kim Kardashian

11. maj 2022

Jameela Jamil je spet jezna na Kim Kardashian

11. maj 2022
Foto: Profimedia

Britanska zvezdnica je ponovno izrazila zgražanje nad Kim Kardashian in njenim vplivom na mlada dekleta.

Jameela Jamil je britanska voditeljica, model, igralka, aktivistka in zagovornica zdravega načina življenja.

Že več let ostro nasprotuje zgledu, ki ga mladim dekletom dajejo slavne sestre Kardashian, in je na splošno proti temu, da družba na nezdrav način pritiska na ženske, da morajo slediti določenemu videzu zgolj zaradi trendov.

Tokrat je ponovno ostro nastopila proti še eni Kardashianki, natančneje Kim. Zmotilo jo je njeno hvaljenje na rdeči preprogi Met Gala, kjer je dejala, da je samo zaradi obleke Marilyn Monroe iz leta 1962 v treh tednih shujšala za sedem kilogramov.

Foto: Profimedia

V nasprotju s Kim se je ona zredila

Ne samo, da so takšno ekstremno hujšanje obsodili prehranski strokovnjaki, oglasili so se tudi zagovorniki zdrave samopodobe, med katerimi je tudi Jameela.

Kmalu po tem se je o veliki izgubi kilogramov pohvalila še Kimina sestra Kylie Jenner, ki je po porodu shujašala za 18 kilogramov.

Jameela ima za obe sestri sporočilo: “Slišim, da se Kim in Kylie še naprej javno hvalita o hitri izgubi teže,” je zapisala na Instagramu in dodala:

“No, da malce uravnotežim, jaz se bom pohvalila, da sem se zredila 4,5 kilograma. In to mi je všeč. Zahvaljujem se okusni hrani, ki mi je dala te slastne prsi in stegna.”

Ob objavi videa je sledilcem še sporočila, naj se nikar ne odločajo za hitro izgubo ali pridobivanje teže zgolj zaradi videza: “To je slabo za vaše zdravje. Organi vam bodo hvaležni, če si boste vzeli čas. Potrpežljivost je vrlina.”

Ob tem je še dodala, da se je sama za 4,5 kilograma zredila v roku dveh let. “Jedla sem pice. Kupila sem večje kavbojke in modrčke. Življenje gre naprej.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close