Jason Momoa svojo modno linijo promovira spodaj brez

18. marec 2023

Jason Momoa svojo modno linijo promovira spodaj brez

18. marec 2023
Foto: So iLL

Znani igralec Jason Momoa je z videoposnetkom, v katerem nastopa spodaj brez, predstavil svojo novo znamko oblačil.

Videoposnetek se začne precej krotko, ko pokaže svojo novo majico v barvi sivke s trikotnim vzorcem, ki ga navdihujejo njegove plemenske tetovaže zob morskega psa. “Imamo nove majice. Imamo vijolično, imamo roza, imamo barvo sivke, imamo črno,” pravi, preden se umakne in razkrije par ujemajočih se japonk … in dejstvo, da na sebi nima hlač.

View this post on Instagram

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Momoa nosi samo tradicionalni havajski malo, ki spredaj sestavljen iz krila, zadaj pa iz tangic. Oboževalcem prijazno ponudi vpogled na svojo zadnjo plat, ko se odmika od kamere. “Dobro izgledamo!” zavpije, ko odhaja v daljavo.

Foto: So iLL

Momoova majica s kratkimi rokavi in ​​natikači so najnovejši izdelki iz njegovega sodelovanja z znamko plezalne opreme So iLL. Skupaj z igralcem so oblikovali tudi izdelke, kot so nogavice, klobuki, superge, sončna očala in žametne gumice za lase.

So iLL izdeluje veliko izdelkov brez uporabe plastike, zaradi česar je idealna blagovna znamka za partnerstvo z Momoo, ki je pred tem lansiral lastno znamko vode v aluminijastih plastenkah Mananalu.

Foto: Instagram @prideofgypsies

Lahko rečemo, da je So iLL ta teden pridobil povsem novo občinstvo, zahvaljujoč Momoonim predrznim oglaševalskim taktikam. Njegovo objavo na Instagramu so preplavili komentarji:

“Ali obstaja omejitev, kolikokrat lahko to gledamo? Sprašujem za prijatelja”, “Evo, kako zrušiti internet v 10 sekundah”, “Ali me lahko kdo odvleče stran od te objave, tukaj sem obtičala 45 minut.” Videti je, da smo navdušeni vsi.

Ni sramežljiv pri razkazovanju svojega telesa

Novembra lani se je igralec iz Aquamana slekel in pokazal svoj havajski malo v oddaji Jimmy Kimmel Live in gledalcem v studiu razgalil svojo zadnjo plat. “Pravzaprav sploh ne maram več nositi oblačil,” je povedal občinstvu. Pravi, da se je zaljubil v to obleko med pripravami na Chief of War, serijo, ki se dogaja na Havajih v poznem 18. stoletju. “Vsak dan sem v njem. Ves čas ga nosim,” je še povedal.

Momoa pa je med drugim znan po tem, da krši modna pravila. Na Zlatih globusih leta 2020 denimo ni upošteval kodeksa oblačenja. Za to priložnost je namreč izbral črno spodnjo majico, njegova modna kombinacija pa je na družbenih omrežjih sprožila veliko odzivov.

Foto: Profimedia

“Vrhunec mode leta 2020 je Jason Momoa v spodnji majici na podelitvi zlatih globusov”, “Jason Momoa je nosil spodnjo majico na podelitvi zlatih globusov in nihče mu ni nič rekel, absolutni kralj”, so bili le nekateri izmed (pozitivnih) komentarjev na omrežjih družbenih omrežjih.

Momoa je resda prišel v žametni jakni znamke Tom Ford in hlačah Valentino, a se je na koncu slekel in oboževalce po vsem svetu navdušil s svojimi izklesanimi mišicami.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close