Je Avril Lavigne res nadomestil klon?

30. junij 2022

Je Avril Lavigne res nadomestil klon?

30. junij 2022
Foto: Profimedia

Ena najbolj znanih teorij zarote zopet buri duhove. Je kanadsko pevko Avril Lavigne res nadomestil njen klon z imenom Melissa? 

Sedeminstridesetletna kanadska pevka Avril Lavigne je ta mesec praznovala dvajseto obletnico izida svojega debitantskega albuma Let Go, ponovno pa je bolj aktivna v javnosti, saj je trenutno na turneji svojega novega albuma Love Sux.

Ob okrogli obletnici Let Go je poustvarila naslovnico tega legendarnega album in se ob tem zahvalila vsem svojim oboževalcem za podporo skozi vsa leta:

Njeni videi na TikToku pa so spet potegnili na dan teorijo zarote, ki se je prvič pojavila že leta 2011, čeprav nekateri pravijo, se je teorija omenila že leta 2005. Oboževalci so pred več kot desetimi leti o pevki napisali celo zgodbo – da je z založbo podpisala milijonsko pogodbo (kar drži), toda po velikem uspehu prvega albuma naj bi zaradi nenadne slave padla v depresijo, kar naj bi potrjevala tudi bolj temačna besedila. Oboževalci so špekulirali, da je pevka leta 2003 umrla, čeprav o tem niso imeli nobenih dokazov, pevko pa je založba nadomestila s klonom. 

Kdo je Melissa?

Oboževalci, ki verjamejo v teorijo, pa tudi tisti, ki se ob teoriji le zabavajo, so klonu dali celo ime: Melissa Vandella. Ena različica te teorije zarote pravi, da je pevka sama najela igralko z imenom Melissa, ki je prava kopija Lavigne, drugi pa verjamejo, da je Melisso najela založba.

Avril Lavigne leta 2013. Foto: Profimedia

Kakšni so dokazi?

Tisti najbolj zagreti teoretiki pravijo, da se je modni stil Avril Lavigne skozi leta preveč spremenil, da bi to bila res pevka. Nekateri odklon od njenega običajnega stila navajajo kot dokaz, da to ni zares ona. Prava Avril Lavigne že ne bi nosila oblek, menijo. Dokaze iščejo tudi v njenih besedilih, skozi katera naj bi Melissa pošiljala sporočila. 

Kaj pravi Avril Lavigne?

Čeprav so prvotni teoretiki zarote že povedali, da za teorijo nimajo nikakršnih dokazov, Melissa še vedno buri duhove tudi leta 2022. Lavigne je leta 2017 prvič spregovorila o teoriji. Eden od oboževalcev jo je prek Instagram javljanja v živo vprašal, ali je mrtva, na kar je pevka odgovorila z “Ne, nisem mrtva. Tukaj sem.”

Teorijo je nato označila za neumnost, ki si jo ljudje izmislijo iz dolgčasa in iz potrebe, da o nečem govorijo. Pevka je teorijo komentirala tudi letos – opozorila je na to, da ji na eni strani ljudje govorijo, da se v dvajsetih letih ni prav nič spremenila, medtem ko drugi pravijo, da to ni res ona. 

Pred dnevi je objavila tudi video na TikToku, v katerem prek trenda pove, da opazi komentarje na Instagramu, v katerih jo uporabniki sprašujejo, ali je to res prava Avril. Uporabniki TikToka so bili šokirani, da je pevka omenila teorijo. V komentarjih so tako zapisali, da je zdaj vse skupaj še bolj sumljivo, ena od uporabnic pa je zapisala, naj Avril in Melissa skupaj naredita intervju in končata to teorijo zarot.

@avrillavigne

♬ original sound – Millennial32

Melissa ni edini zvezdniški klon

Teorija glede smrti Avril Lavigne ni edina teorija zarote v zvezdniškem svetu. Obstaja tudi teorija z imenom “Paul je mrtev” (Paul is dead), ki špekulira, da je Paul McCartney umrl leta 1966, toda Beatlesi so ga iz želje po dobičku nadomestili s klonom.

Klon naj bi imela tudi Beyoncé, ki naj bi umrla leta 2000, njena založba pa je njen DNK uporabila za kloniranje – temu naj bi botrovalo to, da pevka po letu 2000 izgleda drugače kot v prejšnjem stoletju.

Teorije o klonu je bila pred leti deležna tudi takratna prva dama ZDA Melania Trump. To naj bi nadomestil klon, teoretiki pa pravijo, da je Melania bodisi umrla ali pa se se v javnosti ne želi pojaviti s svojim možem. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close