To je barva šminke za jesen, ki bo postala vaša najljubša!

Spoznajte novo ‘it’ barvo!

Od nežnih pudrnih tonov do bogatih in zamolklih odtenkov, črtalo za ustnice je tisti lepotni izdelek, ki ga zlepa nočemo spustiti iz rok, saj je nadvse pomemben del naše ženskosti in lepote.

Nova sezona je za to jesen prinesla nove smernice tudi na področju barv šmink za ustnice. Pričakujejo nas res razkošni in prelepi odtenki. Ob že tako čudovitih klasičnih barvah, kot je damsko rdeča, rjavkasta in barva jagodičevja, je med nas prišla še ena nepričakovana, res lepa niansa šminke.

To je rožnata, vendar na drugačen način. Res je, da smo na roza in rožnatih oziroma pink odtenkov vajeni bolj poleti, toda hitro boste videle, kako lepa in nosljiva rožnata je ta, ki jo imamo v mislih in so jo lansirale vse večje kozmetične hiše.

odtenek Burberry Kisses English Rose No. 17

Ta roza je nežna in zamolkla, zato je za jesenske dni kot nalašč. Je enostavna na videz, a ustnice vseeno ovije v bogat sloj, ki poudari ustnice, da bodo že od daleč videti kot nalašč za poljube.

COLLISTAR X Illy rdečilo za usta RossettoPuro v odtenku 73 Cappuccino

Maybelline Color Drama Intense Lip Paint 110 Never Bare

Lancôme Juicy Shaker, odtenek 250 Vanilla Pop: ubita roza, kakršna je spet ‘in’

Nova šminka za jesen Shiseido ROUGE ROUGE odtenek RD713 Hushed Tones

Je vsestranska in zato primerna za prav vse dnevne priložnosti. Tudi zvečer jo lahko nosite, le da v morda malo bolj poudarjenem odtenku.

Najlepše, kar jih je: YSL Beauté Volupté Tint-In-Balm

Tako imenovana ‘ubita’ oziroma zamolklo oziroma ‘umazano’ rožnata je že naš najljubši odtenek za jesen, na slikah pa si oglejte, katere znamke (med številnimi, tu smo jih lahko predstavili le delček), ponujajo barve za ustnice – ‘it’ šminke nove sezone! Brez njih si svoje torbice za make-up ne boste več znale predstavljati.

 

 

Foto: Pinterest, Bloglovin, YouTube, Vogue, L’Oreal Paris USA

New Report

Close