Je danes dobiti normalnega moškega – misija nemogoče?

27. avgust 2020

Je danes dobiti normalnega moškega – misija nemogoče?

27. avgust 2020

na spletu pa tako vemo kakšna je scena, večina jih išče samo sex, ali pa lažejo, da so samski v resnici pa poročeni..

Tako je zapisala (zapis je nelektoriran):

“Pozdravljeni,
na kratko bom izpostavila problem, sem ženska na pragu 40-tih pa me zanima, če ima kdo kak predlog, kje najti normalnega moškega? Naj omenim, da sem sama zelo dobro situirana, imam praktično vse, samo ljubezni nikakor ne najdem, skratka sem ženska na položaju in neodvisna, si dosti privoščim, skrbim za izgled, tako, da kar se tega tiče nimam težav.

Neumno se mi zdi preživljate socialne probleme, ker sem take tipe že imela, jim plačevala dopuste, da nisem sama šla, skratka večina tipov, ki so samski pri 40-tih je takih, živijo doma, brez denarja, nimajo svojega stanovanja, nobenega interesa za ničesar, skratka ne vem ali samo jaz tako vidim, zadevo, kaj je narobe s temi moški, da pri 40-tih praktično nima ničesar, še normalnega avta ne, kaj šele stanovanja. Jaz bi rada imela družino, nimam zdaj več veliko časa, glede na emšo, samo si je pa ne želim s socialnim problemom.

Ne vem kako druge samske to doživljate, kolikor jih jaz poznam pravijo isto kot, jaz in se norčujejo, tu pa tam najdejo kaj za sprotni sex to pa je tudi vse kar se lahko najde. Dejstvo je, da so pa tudi moje prijateljice vse poročene z družinami in tudi nimam nobene prave družbe, da bi kam šla, domov pa tud verjetno ne bo noben prišel potrkat, na spletu pa tako vemo kakšna je scena, večina jih išče samo sex, ali pa lažejo, da so samski v resnici pa poročeni…. ne vem, če ima kdo kak predlog se priporočam. Sem že obupana nad vsem.”

Kaj si ji odgovarjali uporabniki foruma, pa preverite TUKAJ.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close