Je "mladi Elvis" dobil telefonsko od Sharon Stone?

13. marec 2023

Je "mladi Elvis" dobil telefonsko od Sharon Stone?

13. marec 2023
Foto: Profimedia

Mnogi se že sprašujejo, če se med njima kaj plete.

Skoraj tako kot podelitev, je vsako leto v središču pozornosti tudi zabava Vanity Fair po oskarjih. Zvezdnice in zvezdniki se zanjo preoblečejo v bolj lahkotne in seksi oprave in si dajo duška po napornem večeru.

Seveda vsako leto poskrbijo tudi za malce drame in tračev. Tokrat sta bila v središču pozornosti igralska kolega Austin Butler in Sharon Stone, ki sta se zaklepetala pred vhodom. Austin je iz žepa potegnil telefon, igralka pa mu je nekaj na veliko razlagala. Je bila to njena telefonska številka?

Foto: Profimedia

Na zabavo v gležnjarjih s peto

Marsikdo je takoj pomislil, da je med njima preskočila iskrica, a glede na fotografije, ki so nastale na rdeči preprogi, lahko sklepamo, da je igralec še vedno srečno zaljubljen. Z njegovo izbranko Kaio Gerber sta namreč ponosno pozirala fotografom in znova dokazala, da ne veljata zastonj za enega najbolj privlačnih hollywoodskih parov.

Kaia je na zabavi blestela v prekrasni dolgi srebrni obleki in do potankosti spominjala na svojo mamo Cindy Crawford iz mladosti. Austin je oblekel neobičajno bluzo z globokim dekoltejem, ki jo je kombiniral s črno obleko in … gležnjarji s peto! Vsekakor zelo pogumna odločitev, za katero pa nismo prepričani, da nam je všeč.

Kaia Gerber in Austin Butler (Foto: Profimedia)

Kraljice večera

Poleg Kaie so s svojimi kreacijami navdušile še Gigi Hadid, ki je žarela v ognjeno rdeči kreaciji znamke Zac Posen z razgaljenimi rameni in skrbno dodelano silhueto.

Gigi Hadid (Foto: Profimedia)

Neustavljivo privlačna je bila tudi Kate Hudson v živo rožnati obleki s vpadljivimi detajli na rokavih, ki je elegantno poudarila njen dekolte in obline.

Kate Hudson (Foto: Profimedia)

Kylie Jenner se je odločila za sijočo metalik kreacijo znamke Maison Margiela, ki jo je na predelu prsi dopolnjevala velika pentlja. Zelo glamurozno, pogrešamo morda le malce več nakita, ki bi dodal piko na i celotni podobi.

Kylie Jenner (Foto: Profimedia)

Eva Longoria dobro skriva dejstvo, da bo čez tri leta praznovala abrahama. Priljubljena igralka se je iz bele kreacije na oskarjih preobleka v njeno nasprotje – črno in zapeljivo prosojno obleko, ki je ravno prav razkrivala.

Eva Longoria (Foto: Profimedia)

Potem, ko je poskrbela za enega najlepših videzov z Oskarjev, je Cara Delevingne svoj modni pohod nadaljevala tudi na zabavi. To je vsekakor njen najbolj glamurozen videz, vse odkar je potrdila, da je lani vstopila v rehabilitacijski center za odvajanje od odvisnosti. Obleka je sicer prekrasna, le dekolte se nam zdi malce pretiran.

Cara Delevingne (Foto: Profimedia)

Povprečnice

Dokaj nevpadljiva je bila Hailey Bieber, ki se je odločila za večno klasiko – črno obleko z dolgim rokavom, ki se je vlekel po tleh. Videzu je dodala še večji uhan in prstan ter rdeče nohte.

Hailey Bieber (Foto: Profimedia)

Malce več nakita smo pogrešali pri Kendall Jenner, ki je nasmejana pozirala v črno-zlati obleki v stilu morske deklice. Lepa, vendar ne tako, da ti ostane v spominu.

Kendall Jenner (Foto: Profimedia)

Lily James je bila v nežno rožnati obleki s perjem prava zapeljivka, kljub temu pa je s svojo izbiro ostala med povprečjem.

Lily James (Foto: Profimedia)

V črni kreaciji Dolce & Gabbana je zapeljevala tudi Jennifer Coolidge, ki navdušuje v seriji Beli lotos. Čeprav nam njena izbira obleke in frizure ni najbolj všeč, si ne moremo pomagati, da se ne bi vanjo zaljubili zaradi njenega nalezljivega nasmeha in prijetne energije.

Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia)

Modne poraženke

Čeprav sta eden od naših najljubših zvezdniških parov, sta nas Rita Ora in njen dragi s svojim videzom tokrat razočarala. Rita je izbrala belo obleko v gotskem slogu, ki jo je dopolnila z veliko dozo nakita in valovito pričesko, ki pa ji ni delala usluge.

Rita Ora in Taika Waititi (Foto: Profimedia)

Modna izbira se ni posrečila niti Emily Ratajkowski, ki je s prosojno obleko, skozi katero so se videle kožne spodnje hlačke, delovala neoksuno.

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia)

Jessica Alba spada med ene tistih “večno mladih” zvezdnic, ki se skozi leta niso čisto nič postarale. Prav njen svež videz je tisti, zaradi katerega lažje spregledamo njeno dolgočasno opravo. Videti je, da ji oprave za na rdečo preprogo nikakor ne grejo od rok. Morda bi morala razmisliti o kakšni stilistki.

Jessica Alba (Foto: Profimedia)

Enako lahko trdimo za Sofio Vergara, ki skozi leta ostaja zvesta enemu in istemu modelu oblek – to so dolge, oprijete oprave, ki tesno objemajo njene obline. Čeprav z obleko kot tako ni nič narobe, si želimo, da bi si igralka naslednjič malo več upala.

Sofia Vergara (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close