Je “mehka volčja” pričeska letošnji jesenski hit?

18. oktober 2022

Je “mehka volčja” pričeska letošnji jesenski hit?

18. oktober 2022
Cathy Wolf. (Foto: Instagram)

Volčja pričeska je za tiste najbolj drzne, rokerske in kul ženske, toda obenem zna biti težavna za vzdrževanje. Zakaj ne bi torej preizkusili njene mehke različice?

Seveda je ni čez originalno volčjo pričesko, ki je kombinacija frizure iz 70. in 80. letih, torej nekaj med “shag” frizuro in tako imenovano “bundesligo” frizuro oziroma “mulletom”.

Prameni različnih dolžin ustvarijo neverjeten volumen, toda če želite pričesko zamenjati, bo zaradi krajših pramenov spredaj to verjetno trajalo kar nekaj časa. 

Cathy Wolf s svojo mehko volčjo pričesko. (Foto: Instagram)

Mehka volčja pričeska je zato lahko prava odločitev. Ta namreč obdrži obliko originalne volčje pričeske, toda prameni so daljši, zaradi česar vaši lasje niso tako divji, obenem pa si jih lahko brez težav spnete v čop in pri tem se ne boste bojevali s kratkimi prameni, ki bi vam uhajali iz čopa.

Foto: Instagram

Medtem ko sta originalno volčjo frizuro nosili tudi Billie Eilish in Miley Cyrus, pa Jennifer Lopez izgleda naravnost odlično s svojo mehko različico.

V novem filmu jo bomo lahko gledali z lasmi, polnimi volumna in prameni različnih dolžin. Takšen stil številni opisujejo kot “glam grunge” estetiko, ki postaja vse bolj popularna tudi na TikToku. 

@noordabashh

this is ur sign to get a wolfcut

♬ ummmm – eshedits

Takšen stil je idealen za jesen, ko lahko vidimo prihod večplastnih frizur in frufruja, še posebej popularna pa je prav mehka volčja frizura. Z njo namreč brez težav dosežete večji volumen las brez veliko truda ali oblikovanja las. Takšni pričeski najbolj pristajajo naravni kodri ali naravno valoviti lasje, s katerim bo pričeska izgledala res “glam”. 

Idealna je torej za tiste, ki lasem ne namenjajo veliko časa, obenem pa želijo svojemu videzu dodati malo ostrine in drznosti. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close