Je Melania Trump s tem prekršila pomembno pravilo?

14. november 2022

Je Melania Trump s tem prekršila pomembno pravilo?

14. november 2022
Foto: Profimedia

Nekdanja prva dama ZDA se je skupaj z možem Donaldom Trumpom udeležila poroke svoje pastorke, za katero je izbrala riskantno obleko.

Trumpova najmlajša hčerka, 29-letna Tiffany Trump, se je s 25-letnim milijarderjem Michaelom Boulosom poročila v luksuznem letovišču Mar-a-Lago v Palm Beachu na Floridi, ki je v lasti njenega očeta. Na poroko je bilo povabljenih 500 svatov, med drugim tudi Melania Trump, ki je prišla podpreti svojo pastorko.

Nekdanja prva dama ZDA je osupnila v dolgi, kremni obleki iz prosojnega materiala s tankimi naramnicami, ki ji je dodala tanek zlat pas. S tem se je nevarno približala kršitvi poročnega pravila, ki zapoveduje, da lahko belo obleko na poročni dan obleče samo nevesta.

Foto: Instagram

A slednje mačehina obleka očitno ni zmotila. Nenazadnje se je med slavnostnim dogodkov večkrat preoblekla in tako poskrbela, da je bila s svojimi prestižnimi oblekami vedno v središču pozornosti.

Do oltarja se je sprehodila v bleščeči kreaciji Ellie Saab z dolgimi rokavi in kvadratnim izrezom, ki je bile posuta z drobnimi perlicami, kasneje pa se je preoblekla v obleko v slogu grške boginje, s spuščenimi rokavi in srčastim izrezom.

Foto: Instagram

Na poroki je blestela tudi nevestina polsestra Ivanka Trump, ki je bila njena družica. Oblečeno je imela lahkotno, svetlo modro obleko, v odtenke enake barve pa je oblekla tudi svoje tri otroke.

1,5 milijona evrov za poroko

Poroka je stala vrtoglavih 1,5 milijona evrov, pri tem pa je mladoporočencema očitno zmanjkalo denarja za plesne vaje. Med prvim plesom sta bila precej nerodna, mladi ženin je svojo nevesto skoraj pohodil, njegov valček pa je spominjal na ples največjega amaterja.

S svojo nerodnostjo ni zaostajala niti Tifanny, ki je bila med njunim plesom več kot očitno čisto izgubljena.

Morda bi lahko mladoporočenca dobila kak plesni nasvet od Donalda in Melanie, ki sta se na priredbo pesmi Franka Sinatre Strangers in the Night suvereno vrtela po plesišču in se med plesom romantično spogledovala.

Melanie očitno ni motilo, da je bila na dogodku tudi Trumpova druga žena in nevestina mama Marla Maples. Ta je za revijo People povedala: “Z Donaldom sva osredotočena na to sveto zvezo in sprejemanje ljubljenih prijateljev in družine, ne na politiko.”

“Tiffany ni nikoli ločevala ljudi,” je nadaljevala. “To je vesela družinska priložnost.”

Tiffany Trump je sicer edini otrok, ki se je Donaldu Trumpu rodil v zakonu z drugo ženo Marlo Maples. Par je bil poročen od leta 1993 do 1999, po Donaldovi ločitvi od prve žene Ivanke.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close