To je najbolj želena frizura, ki se bo nosila leta 2018!

Prihodnje leto bodo najbolj vroč trend pričeske dolžine do ramen, ki so šik in obenem nadvse praktične.

Prvi beauty trendi za leto 2018 so se že napovedali. Tu so nove barve, ki bodo popestrile našo garderobo in oblačila, novi make-up odtenki na področju ličenja in kajpak tudi nove pričeske, ki bodo zaznamovale prihodnje leto.

Priča bomo kar nekaj novostim, kar se tiče trendov striženja in tehnik barvanja las in čeprav se nam bo ponujalo več možnosti za osvežitev videza z novo frizuro, se je pričeska, ki jo predstavljamo v nadaljevanju, izkazala kot najbolj zaželena, najbolj trendovska in obenem gre tudi za obliko, ki lepo pristoji vsem.

Razkrijmo: gre za frizuro, pri kateri dolžina las sega do ramen, umešča se med bob pričesko in nekoliko daljše ‘lob’ pramene. Včasih smo prav to dolžino smatrali kot tisto ‘nekaj vmes’, ko se recimo nismo mogle odločiti, da bi si povsem postrigle lase na kratko, hkrati pa se nismo želele odreči dolžini, ki jo še lahko spnemo v čop.

Zdaj ne bomo več govorili o ‘prehodni’ pričeski, saj se je po napovedih vodilnih lasnih stilistov izkazala kot vroč trend, ki se napoveduje v letu 2018. Prameni, ki nežno padajo na ramena, so že osvojili številne trendseterke, ki jim točno ta dolžina las in pričeska najbolj ustrezata.

Gre namreč za enostavno, obenem pa praktično in šik izbiro, ki ima še eno prednost: je namreč vsestranska in je primerna za vse debeline in vrste las ter se lepo poda vsaki obliki obraza. Primerna je tako za tiste z ravnimi, kot skodranimi lasmi, tiste z ovalnim, okroglim ali srčastim obrazom.

Njen šarm in praktičnost razloži tudi preprosto stiliranje take pričeske. Dovolj je kratka, da lahko dosežete drugačen učinek že s spremembo prečke na glavi ali pa lase samo malce nakodrate s pomočjo električne krtače. Obenem pa je dovolj dolga, da lase lahko še vedno spnete v elegantno figo ali čop.

Lasje dolžine do ramen so skratka tista frizura, s katero ne boste mogle zgrešiti. In medtem, ko se bodo nekatere odločile za dramatično ravno striženje, bodo druge želele v to pričesko vnesti razigrano slojevitost in pramene. Topo oziroma ravno striženje konic bo vdihnilo tej frizuri posebno šarmanten značaj.

Na zgornjih fotografijah si oglejte nekaj predlogov in vstopite v leto 2018 s super trendovsko pričesko. Prepričani smo, da bo za to pričesko pri svojem najljubšem frizerju naslednje leto zaprosilo kar nekaj poznavalk lepotnih trendov. Boste med njimi tudi ve?

 

Foto: Pinterest, Instagram, Journal.hr, Southernliving, Refinery29

New Report

Close