Je slavni pevec res pljunil na igralca?

09. september 2022

Je slavni pevec res pljunil na igralca?

09. september 2022
Foto: Profimedia

Domnevni pljunek je le vrhunec drame, ki obkroža novi film Ne skrbi, draga.

Harry Styles se je po premieri svojega filma na beneškem filmskem festivalu vrnil na glasbene odre. V dvorani Madison Square Gardena v New Yorku, kjer je nastopil že desetič, je nagovoril občinstvo in povedal, da je “na hitro skočil v Benetke, da je pljunil na Chrisa Pina”. 

Styles je eden od glavnih igralcev v filmu Ne skrbi, draga, ki ga je režiralo njegovo dekle Olivia Wilde. Film je bolj kot po svoji kvaliteti ali zgodbi znan po drami, ki ga spremlja.

Med snemanjem se je Wilde ločila od dolgoletnega partnerja in igralca Jasona Sudeikisa. Novo ljubezen je našla pri priljubljenem pevcu Harryju Stylesu in pojavile so se govorice, da je Wilde imela s pevcem afero še pred ločitvijo. Sudeikis je ženi ločitvene papirje vročil javno, in sicer na promocijski predstavitvi filma. 

Drame ne primankuje tudi med režiserko Wilde in glavno igralko filma Florence Pugh. Pugh filma ni prav dosti promovirala, v enem izmed redkih intervjujev pa je dejala, da je bila njena vloga zreducirana zgolj na seks prizore in pogosto nasprotovala izjavam Wilde.. Razlog za njeno odsotnost pri promociji filma naj bi sicer bilo snemanje drugega dela filma Dune, toda neuradno Pugh ne želi promovirati filma zaradi nesoglasij z Olivio Wilde.

Olivia Wilde v Benetkah. (Foto: Profimedia)

Oboževalci so to teorijo podprli s svojo analizo Instagram objav 26-letne igralke, ki je sprva delovala zelo navdušeno nad filmom, toda nepričakovano na svojem profilu ni delila nobenih promocijskih objav, ob koncu snemanja pa se je zahvalila zgolj ekipi za kamero, ne pa tudi režiserki. Medtem ko je Wilde v svoje objave vključila tudi svojo igralko, pa je ta režiserko preprosto izpustila iz svojih objav. 

In potem je tukaj še Shia LaBeouf

Glavno moško vlogo je sprva imel Shia LaBeouf, toda Wilde ga je leta 2021 nadomestila z nekdanjim pevcem skupine One Direction. Wilde je trdila, da je bil igralec odpuščen, saj naj bi na snemanju ustvarjal ozračje, polno nezaupanja in ogroženosti.

LaBeouf je bil namreč januarja 2021 obtožen spolnega in čustvenega nasilja nad nekdanjim dekletom, ki jo oboževalci poznajo pod imenom FKA twigs. LaBeouf je na režiserkine besede odgovoril s posnetki zaslona sporočil ter z videom, ki naj bi potrjevali, da je sam odstopil ter da ni bil odpuščen. Wilde naj bi v videoposnetku prosila igralca naj ostane, čeprav naj bi se Pugh ob njem počutila neprijetno. 

Florence Pugh ob prihodu v Benetke. Novinarske konference se ni udeležila. (Foto: Profimedia)

Wilde v posnetku več kot očitno stopi na stran igralca in pravi, da želi vedeti, ali je igralec pripravljen še enkrat poskusiti ter da upa, da bo “Miss Flo” (gospodična Flo, torej Florence Pugh) dala vse od sebe in bosta igralca zakopala bojno sekiro. Po tem, ko je bil video javno objavljen, je Pugh odpovedala svojo prisotnost na promociji filma v Benetkah.

Čeprav naj bi bila Pugh zaposlena z drugimi stvarmi, pa je vseeno imela dovolj časa, da je prišla v Benetke in se pokazala v vijoličnem kompletu. Na premieri filma je stala daleč od Wilde, s katero ni nikoli vzpostavila očesnega stika. Igralkina stilistka je na Instagramu objavila fotografijo Pugh, pod katero je zapisala “Miss Flo” in tako še povečala dramo. 

Sta Wilde in Styles še skupaj?

Na premieri je pozornost pritegnila tudi distanca med Wilde in Stylesom, ki se nista fotografirala skupaj, nista niti sedela skupaj in tudi na premiero sta prišla ločeno. Številni so začeli šepetati o morebitnem razhodu. 

Premiera filma v Benetkah. (Foto: Profimedia)

Še češnji na dramatični tortici: odsoten pogled Chrisa Pina in Stylesov pljunek

Med novinarsko konferenco, ki jo je Pugh izpustila, so mediji in oboževalci opazili izraz na igralcu Chrisa Pina. Ta je poslušal Stylesov govor o filmu, ki je med drugim povedal naslednje: “Moja najljubša stvar glede tega filma je to, da daje občutek, da je film. Daje občutek, da je pravi, tak, da greš v kino film.”

Medtem ko je Pine ostal tiho, pa je njegov izraz povedal več kot tisoč besed in tako postal svetovni meme:

Zaključek drame pa je bil nedvomno domnevni Stylesov pljunek. Medtem ko se je Styles usedal zraven Pina, naj bi namreč pljunil v njegovo naročje, Pine pa v tistem trenutku pogleda v svoje naročje. Posnetki z različnih kotov in z upočasnjeno hitrostjo pa so nato potrdili, da pljunka ni bilo mogoče videti. Nekateri Pinov pogled v naročje utemeljujejo s tem, da je sekundo kasneje ugotovil, da ima v naročju svoja sončna očala. 

Predstavniki Chrisa Pina so pljunek že naslovili v svoji izjavi za medije in dejali, da pljunka ni bilo, temveč je šlo zgolj za “rezultat čudne online iluzije”.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close