Je to najbolj bizarna rdeča preproga na oskarjih do zdaj?

28. marec 2022

Je to najbolj bizarna rdeča preproga na oskarjih do zdaj?

28. marec 2022
Foto: Profimedia

Podelitev oskarjev je tudi tokrat poskrbela za zelo glamurozno rdečo preprogo. Kdo je navdušil in kdo je “pihnil mimo”?

Po lanski okrnjeni podelitvi, so se oskarji sinoči vrnili v velikem slogu. Poleg velikega incidenta, ko je Will Smith udaril Chrisa Rocka, so največ pozornosti dvignile modne oprave slavnih zvezdnikov, ki so si po dolgem času spet privoščili veliko mero glamurja.

Med najslabše oblečenimi tudi Billie Eilish

Žena jeznega Willa Smitha Jada Pinkett Smith se je odela v nagubano temno zeleno obleko z dolgimi rokavi in visokim ovratnikom ter se z njo zapisala med najslabše oblečene zvezdnice večera.

Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia)

Za podoben stil se je odločila Billie Eilish, ki je z ogromno črno volančkasto obleko spominjala na gobico za umivanje telesa.

Billie Eilish (Foto: Profimedia)

Druščini zvezdnic, ki sinoči s svojo opravo nikakor niso navdušile, se pridružujeta tudi Halle Baley in Eva Von Bach. Prva je razočarala s preveč razgaljeno turkizno obleko, ki bi bila primernejša za podelitev grammyjev …

Halle Bailey (Foto: Profimedia)

… druga pa z biblično opravo, ki bi bila prava izbira za MET Gala in ne za oskarje.

Eva Von Bah (Foto: Profimedia)

Mimo je “pihnila” tudi komičarka Amy Schumer. V oprijeti temno modri obleki s srebrno pentljo, ki je objemala njen bujen dekolte, videti kot božično darilo.

Amy Schumer (Foto: Profimedia)

Svoje razkošno oprsje je z riskantno obleko na ogled postavila tudi Tracee Ellis Ross in se v hipu zapisala na seznam najslabše oblečenih zvezdnic.

Tracee Ellis Ross (Foto: Profimedia)

Seveda ne moremo niti mimo Kristen Stewart, ki je za oskarje oblekla neprimerne kratke hlače in na videz prevelike čevlje.

Kristen Stewart (Foto: Profimedia)

S svojo skrajno nenavadno opravo ni ostal neopažen niti Ricky Thompson. Nosil je črne žametne hlače na trapez in žametno ogrinjalo, na predelu prsnega koša pa je imel našite barvite okraske, ki so ponazarjali obliko reber.

Ricky Thompson (Foto: Profimedia)

Na Vanity Fair zabavi po oskarjih mu je “konkurenco” delala Janelle Monae. Na rdeči preprogi je pozirala z izrezano črno obleko, ki je več razkrivala kot skrivala.

Janelle Monae (Foto: Profimedia)

Najbolje oblečene zvezdnice v slogu starega Hollywooda

Poglejmo še najbolje oblečene zvezdnice. Med njimi vodi Sofia Carson, ki je očarala v prefinjeni črni obleki in diamantim nakitom ter uglajeno frizuro.

Sofia Carson (Foto: Profimedia)

Ne moremo niti mimo hčerke Lennyja Kravitza, Zoe Kravitz, ki dobro pozna svoj modni slog. Za veliki večer je oblekla do tal segajočo rožnato obleko s pentljo in bila videti kot moderna Pepelka.

Zoe Kravitz (Foto: Profimedia)

Na seznamu najbolje oblečenih se je znašla tudi Amy Forsyth, ki je blestela v živo rdeči kreaciji in valovitih laseh. Sveže, mladostno in prefinjeno.

Foto: Profimedia

Poglede je privabljala tudi pevka Becky G, ki se je odločila obuditi star hollywoodski glamur. V zlati obleki z bleščečimi žepi je bila videti kot prava diva.

Becky G (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close