Je to najbolj zaželena Zarina obleka tega poletja?

AnjaCajhen, 05. julij 2018.

Poglejte si, kako Zarino obleko nosijo modne navdušenke po svetu.

V poplavi različnih trendov, ki nam jih ponuja moda za to poletje, se nam zdi, da je ena obleka še posebej pritegnila pozornost številnih trendseterk, ki obožujejo eno izmed najbolj popularnih high street modnih znamk na svetu.

Zara in številne druge high street modne znamke so to poletje navdih iskali pri mladem Francozu Jacquemusu, ki je trenutno eden izmed najbolj vročih oblikovalcev ženske in (pred kratkim) moške mode.

Njegova kolekcija La Bamba, posvečena njegovi mami je naznanila vrnitev preproste in ženstvene mode, ki je zadnjih nekaj sezon ni ponudil nihče. Vsaj ne na tako lep in umirjen način.

Lahke tkanine, ogromni slamniki, lan, zemeljske barve in seveda obleke ter krila z ogromnimi gumbi so našle pot v ženske sanje, s pomočjo Zare, Manga, Topshopa, pa tudi v njihove omare.

Med vsemi oblekami, ki smo jih videli v kolekcijah, je ena v trenutku osvojila naša srca … in kot smo ugotovili, tudi srca številnih modnih navdušenk sveta.

Govorimo o nadvse beli laneni udobni midi obleki, ki jo krasijo veliki gumbi in dva globoka žepa.

Čar te obleke (poleg ugodne cene) je v neštetih možnostih kombiniranja, saj jo lahko nosite s športnimi copati, elegantnimi sandali, usnjenimi natikači (Zara ima v ponudbi model, zelo podoben Hermesovim natikačem), gležnjarji ali espadrilami.

Odvisno od priložnosti, lahko to obleko kombinirate po želji, kljub temu pa boste vedno videti ženstveno in urejeno.

Poglejte si, kako Zarino obleko nosijo modne navdušenke po svetu.

Foto: Pinterest

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close