Je to najdražja spodnja majica na svetu?

08. avgust 2023

Je to najdražja spodnja majica na svetu?

08. avgust 2023
Foto: Instagram @trendsofkw

Luksuzne modne hiše so v svoje nove kolekcije vključile spodnje majice, ki postajajo ‘must have’ kos sezone – kljub njihovim vrtoglavim cenam.

Se spomnite obdobja leta 2000 in zgodnjih 2010, ko so vsi nosili spodnje majice? Čeprav je bil ta trend tako priljubljen, da se je znašel celo na rdeči preprogi (hvala, Paris Hilton!), smo mnogi pričakovali, da bo to ostal eden tistih stilov, ki smo jih nosili v srednji šoli. A spodnje majice so se letos vrnile v velikem slogu, v svoje aktualne kolekcije pa so jih vključile najbolj ugledne modne znamke.

Modna hiša Loewe, ki je letos po poročilu modne platforme Lyst osvojila naziv najbolj priljubljene znamke, je lansirala spodnjo majico Anagram Tank Top, ki je postal eden najbolj iskanih izdelkov letošnjega leta, v njej pa smo lahko opazili tudi priljubljeno zvezdnico Kylie Jenner. Vas zanima cena? 320 evrov.

Foto: Instagram @buro247hr

Poleg Loewejeve uspešnice velja izpostaviti tudi spodnjo majico znamke Courrèges po ceni 320 dolarjev (približno 291 evrov), znamke Bottega Veneta po ceni 550 dolarjev (približno 500 evrov), svojo različico pa je izdala tudi znamka Prada, po astronomski ceni 995 dolarjev (približno 906 evrov), s čimer je najverjetneje postala tudi najdražja spodnja majica na svetu (in tudi razprodana v večini številk). Kaj jo dela posebno? Narejena je iz 100-odstotnega bombaža, ima tanke naramnice in dolg izrez, na sprednji strani pa je viden majhen trikotni logotip Prada.

Foto: Instagram @trendsofkw
PRADA, 995 dolarjev

Kakšno pa je vaše mnenje glede tega? Bi zapravili skoraj minimalno mesečno plačo za navadno belo spodnjo majico, zgolj zato ker tako narekujejo modni trendi?

Style. Več novic

New Report

Close