Je to najlepša bluza letošnjega poletja?

14. maj 2019

Je to najlepša bluza letošnjega poletja?

14. maj 2019

Lahkotna bluza, ki je nedvomno ena izmed najlepših, kar smo jih opazili to sezono.

Danska modna znamka Ganni je v zadnjih sezonah že večkrat navdušila trendseterke širom sveta. In ne samo to, modna znamka, katere kose lahko kupite na njihovi spletni strani (dostavljajo tudi v Slovenijo) je bila velikokrat povod za rojstvo številnih modnih trendov. Prav zaradi tega je v high street trgovinah pogosto videti kopijo njihovih modelov po dostopnejši ceni.

Nedvomno se spomnite Instagramovske evforije, ki so jo povzročile njihove debele volnene pletenine, ki je pripravilo celo druge high end znamke, da predstavijo svoje podobne kose in tako se je rodil eden izmed bolj opaznih modnih trendov preteklih hladnejših sezon.

Glede na to, da smo trenutno v toplejši sezoni (hmmm?), ima Ganni že pripravljen adut in to je lahkotna bluza, ki je nedvomno ena izmed najlepših, kar smo jih opazili to sezono.

Pudrasto rožnata bluza z opaznimi cvetličnimi potiski je okrašena z bogatimi volančki, ki poudarijo rokave, trenutno pa je na voljo v njihovi spletni trgovini, čeprav so, po zagotavljanju Gannija, zaloge že zelo pri koncu.

Nam se je zdela bluza zelo znana, saj je Ganni že lansko jesen predstavil obleko podobnega kroja in že takrat so številne svetovne trendseterke pohitele in kupile ta, kot kaže, zelo zaželeni kos. Glede na njegovo popularnost je modna znamka obleko ponudila tudi v pudrasto rožnati barvi.

https://www.instagram.com/p/BnrlbesHs8m/?utm_source=ig_embed

Foto: Instagram, Ganni

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close