Spremljevalna pevka Nine Pušlar si utira pot navzgor

15. maj 2022

Spremljevalna pevka Nine Pušlar si utira pot navzgor

15. maj 2022
Foto: Matic Kremžar

Ano Ferme smo lahko spoznali v prvem slovenskem muzikalu Cvetje v jeseni, pa tudi kot spremljevalno pevko Nine Pušlar.

Če še niste slišali za Ano Ferme, pa še zagotovo boste, saj se udejstvuje tako kot pevka in tudi igralka. Spoznali smo jo v prvem slovenskem muzikalu Cvetje v jeseni, kjer je igrala in prepevala v vlogi Dince, kjer si je nabirala izkušnje in novega znanja, saj so odigrali več kot 170 predstav.

V vmesnem času pa je kot spremljevalna vokalistka postala še stalna članica skupine Nine Pušlar. V enaki vlogi je tri leta spremljala tudi nastopajoče na festivalu Melodije morja in sonca.

Foto: Matic Kremžar

Dvojna “grožnja”

Priložnost za nastopanje v slovenskem muzikalu se ji je pokazala že leta 2018, ko je po treh uspešno opravljenih avdicijah postala članica zasedbe Briljantina.

Leto kasneje pa se je prvič podala na samostojno pot in skupaj z Mitjo Bobičem ter Markom Hrvatinom posnela svoj prvenec z naslovom “Na pogled”. Prejšnje leto je izšel njen drugi single “Sama”.

Tokrat pa predstavlja skladbo “S tabo”. Skladba je lahkotna, pomladno-poletna, zgodba pa govori o igrivi ljubezni. “Želela sem radijsko skladbo, pozitivno, tako, ki te spravi v dobro voljo in hitro ostane v ušesih,” pravi Ana.

Sicer pa je mlada pevka velika ljubiteljica živali. “Doma imamo psičko Minnie, ki je nasprotno imenu precej velika, in psa Neota.”

Poleg tega obožuje tudi konje in tudi malce drugačne konjičke. Jeklene. “Sem strastna motoristka, marsikdo si morda ne bi ravno mislil,” nam je še zaupala.

Foto: Matic Kremžar

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close