Je Miles Teller novi žrebec Hollywooda?

29. junij 2022

Je Miles Teller novi žrebec Hollywooda?

29. junij 2022
Foto: Profimedia

Pozabite na Brada Pitta in Georgea Clooneyja, Miles Teller je novi lepotec iz Hollywooda, na katerega moramo biti pozorni.

Miles Teller ni nov obraz Hollywooda, a je z novim filmom Top Gun: Maverick končno dobil pozornost, ki si jo zasluži. In številni oboževalci pravijo, da je potreboval le nekaj kratkih kadrov, da si je zagotovil naziv novega žrebca Hollywooda.

Razlog? Brki.

Foto: Profimedia

Kmalu po premieri filma so družbena omrežja namreč preplavili Tellerjevi izseki iz filma, v katerih igra ragbi zgoraj brez, ali pa ob klavirju poje legendaren hit Great Balls of Fire.

@clairb1234 I’m sat #milesteller #topgun #MINDORDERING #ReadyForHell #obssessed @aubreyjeannette @michdontkillmyvibe @saraseeahtee ♬ Take My Breath Away (Love Theme from “Top Gun”) – Berlin
@paramountpics we ABSolutely watch it for the plot. 😳 #TopGun ♬ I Ain’t Worried – OneRepublic
@paramountpics And we’re all for it. 🐓#MilesTeller #TellerTok #TopGun ♬ Top Gun Maverick Now Playing In Theatres – Paramount Pictures

Produkcijska hiša Paramount Pictures je hitro sledila navdušenju oboževalcev in na YouTubu objavila celoten glasbeni prizor, ki so ga v filmu prikazali le del:

Vsi se strinjajo: 35-letnemu igralcu brki res dobro pristojijo. Na žalost pa jih nosi samo v filmu, saj se je po rdeči preprogi ob premieri filma sprehodil “zgoraj brez”.

Foto: Profimedia

A zvezdnik si je kljub temu zagotovil nov status – iz “prikupnega fanta” se mu je uspelo preobraziti v “krepostnega žrebca”, pravijo oboževalci, in to zgolj z brki. Kar pa ni zanemarljiv dosežek.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close