Je Will Smith pred 400-milijonsko ločitvijo?

05. maj 2022

Je Will Smith pred 400-milijonsko ločitvijo?

05. maj 2022
Foto: Profimedia

Po poročanju tabloidov je bila letošnja podelitev oskarjev zadnji žebelj v krsto njegovega burnega zakona.

Kaj se dogaja v zakonu enega najbolj znanih holivudskih parov? Portal In Touch je prejšnji mesec poročal, da je bil igralčev izbruh na podelitvi oskarjev pričakovan. Med njim in Jado naj bi bilo namreč že nekaj časa zelo napeto. “Nekateri so prepričani, da se Will na smrt boji svoje žene. In ko je videl njeno prizadeto reakcijo, se je želel izkazati, a je pri tem šel predaleč,” pravijo insajderji.

“Ni skrivnost, da njun zakon visi na nitki in po dolgih letih različnih govoric o aferah in lažeh, je enostavno eksplodiral.” Res je, da je zakon Smithovih že nekaj časa pod budnim očesom javnosti, a trditev, da se igralec boji svoje žene in da v njunem zakonu škriplje, ne more nihče zares potrditi.

Will Smith ponosno pozira s svojim prvim oskarjem. (Foto: Profimedia)

Se obeta umazana ločitev?

Kmalu zatem je The Globe poročal, da je Willovo nepremišljeno vedenje na noč oskarjev posledica njegovega ranjenega ponosa in moškosti. Očitno še vedno ni prebolel ženine romance z Augustom Alsino in je zdaj skušal rešiti tisto, kar je ostalo od njegovega dostojanstva. “Will je čutil, da se mu Chris posmehuje in se norčuje iz tega, kako pomehkužen je postal,” je povedal vir.

Če bi se par res odločil za ločitev, bi to za slavnega igralca pomenilo krepek udarec po žepu. Z Jado namreč nikoli nista podpisala predporočne pogodbe. Govori se o 400 milijonov dolarjev (kar je 377 milijonov evrov) težkem ločitvenem postopku.

Wil in Jada sta poročena že 25 let. (Foto: Profimedia)

“Poišči pomoč, ali pa končava!”

V govorice o razhodu se je vpletel tudi The National Enquirer, ki pravi, da naj bi bil Smithov udarec nekakšen “wake-up call” za njihovo družino. “Will ima že več let težave z razdražljivostjo in egom. Ko je v javnost prišla Jadina afera z Augustom, je njegov ego še posebej trpel,” poročajo viri.

Jada naj bi ga tako postavila pred ultimat: poišči pomoč, ali pa končava. Glede na to, da sta še vedno skupaj, je igralec morda res obiskal svetovalca. Kakorkoli že, o slavnem paru, ki slovi po enem najdaljših holivudskih zakonov, se bo brez dvoma še veliko govorilo.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close