Jennifer Aniston: Preveč sem trdo delala, da bi me imeli samo za otožno žensko brez otrok!

20. november 2020

Jennifer Aniston: Preveč sem trdo delala, da bi me imeli samo za otožno žensko brez otrok!

20. november 2020

Od ločitve z Bradom Pittom so igralko nenehno kritizirali zaradi propadle zakonske zveze, ker ni postala mati, pred kratkim pa so jo celo povezovali z Bradovo ločitvijo od Angeline Jolie.

Zdaj pa se je odločila, da bo zavrnila vsa namigovanja in obsojanja, s katerimi se bori že leta.

Julija je Jennifer Aniston napisala članek, objavljen v Huffinngton Postu, v katerem je javno priznala, da je sčasoma postala prenasičena s trači o svoji nosečnosti in razkrila, da takšna nenehna ugibanja kažejo, da je ženska nekako nepopolna, neuspešna ali nesrečna. Še posebej, če ni poročena in nima otrok.

Prvič je spregovorila o svojem zasebnem življenju, kot bi želela marsikoga ozavestiti in nasprotovati nasprotnikom, tistim, ki obsojajo in provocirajo.

Štiri mesece kasneje je Jen naredila podobno stvar v ekskluzivnem intervjuju za Marie Claire ter razkrila, da ji je bilo v nekem trenutku dovolj sramovanja, zato se je odločila za to pogumno potezo.

»Moj zakonski stan je bil osramočen. Ločitev je bila osramočena, moje bradavičke so bile osramočene. Vprašaš se, zakaj ženske gledamo samo skozi določene okvire? Zakaj to poslušamo? Rekla sem si: V življenju sem preveč trdo delala, da bi me imeli za žalostno žensko brez otrok,«

je zaključila.

In medtem ko je pokazala vidno nezadovoljstvo z načinom, kako jo javnost dojema, se je tudi odločila, da se bo dotaknila nekdanjega moža Justina Therouxa, ki ji je bil pri tem v polno podporo.

»Zakaj je on pravi zame? Vse, kar vem, je, da se ob njem počutim oboževano, vidi me v celoti, ne glede na situacijo. Obožujem ga! Res je dober človek. Boli me, ko samo pomislim, da bi ga lahko kdo prizadel,«

je rekla Jennifer.

Jen se pogumno bori s špekulacijami o zasebnem življenju, vendar skuša stvari postaviti na svoje mesto, zato se je odločila spregovoriti o novi fazi svojega življenja in kariere.

»To je čas, ko nisem povsem prepričana, kaj počnem. Kot da sem na razpotju, ko skušam ugotoviti, kaj me navdihuje iz globine duše. Kar me je nekoč vodilo, me ne vodi več. Največji izziv je, da poskušam najti, kaj naj poje moje srce.«

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close