Jennifer Lawrence na rdeči preprogi v … japonkah!

23. maj 2023

Jennifer Lawrence na rdeči preprogi v … japonkah!

23. maj 2023
Foto: Profimedia

Priljubljena igralka je po rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu zakorakala v zelo nepričakovani obutvi.

Oskarjevka je za premiero filma Anatomy of a Fall oblekla prekrasno, po meri narejeno, rdečo obleko znamke Christian Dior z nabranim dekoltejem s steznikom in elegantnim šalom, ogrnjenim čez roke. 32-letna igralka jo je kombinirala z diamantno ogrlico in vinsko rdečimi ustnicami ter s celotno podobo uteleščala blišč starega Hollywooda.

A pod obleko se je skrivala ena podrobnost, ki pa paparacem ni ostala skrita.

Foto: Profimedia

Ko je hodila po stopnicah Palais des Festivals so izpod njene obleke pogledale … japonke! Vsekakor nevsakdanja obutev za na rdečo preprogo, ki pa je na družbenih omrežjih že požela ogromno odobravanja. “Kraljica!” je zapisal eden od uporabnikov, drugi pa dodal: “Jennifer vedno ve, kako zavladati rdeči preprogi!”

Na njo bi bila vsekakor ponosna tudi igralska kolegica Kristen Stewart, ki ni ljubiteljica visokih pet.

Foto: Profimedia

Zvezdnica Somraka je namreč leta 2018 na francoski rdeči preprogi sezula čevlje in spregovorila o strogem kodeksu oblačenja, ki naj bi na neki točki od žensk zahtevalo, da nosijo pete.

Foto: Profimedia

“Vsekakor obstaja poseben kodeks oblačenja … Ljudje se zelo razjezijo nate, če za dogodek ne obuješ pet,” je leta 2017 za The Hollywood Reporter povedala Stewart. “Če od moških ne zahtevaš, da nosijo pete in obleko, potem tega ne moreš pričakovati od mene.”

Foto: Profimedia

Jennifer Lawrence sicer v Cannesu promovira dokumentarni film Bread and Roses, ki ga je producirala, in raziskuje življenja treh afganistanskih žensk po talibanskem prevzemu Kabula leta 2021.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close