Jennifer Lawrence prelepa v Dior ‘cruise’ kolekciji za 2019!

Dragica Sušnik, 08. oktober 2018.

Za objektivom je stala Viviane Sassen, ki je naročnika navdušila s serijo brezhibnih vizualov, na katerih sta glavna junaka nežna filmska lepotica Jennifer Lawrence in mišičasti črni konj.

Francoska hiša visoke mode Dior je te dni v javnosti premierno predstavila oglasno kampanjo za novo cruise kolekcijo za leto 2019, v kateri nastopa karizmatična filmska igralka Jennifer Lawrence. Fotografije so čudovito uspele, v kampanji je Jennifer videti zares popolno.

Jennifer Lawrence in Dior imata v tem trenutku enega od najbolj ekskluzivnih sodelovanj. Igralka je vključena v prav vse elemente pojavljanja znamke Dior na trgu, od segmenta lepote do mode. Kar se tiče beauty oglasnih kampanj, smo mlado hollywoodsko divo pred kratkim lahko videli kot zaščitni obraz novega Diorjevega parfuma JOY.

Sedaj se svetlolasa krhka boginja javnosti predstavlja v imenitni Diorjevi cruise kolekciji, ki nas osvaja s svojo preprostostjo in brezčasnostjo. Za objektivom fotoaparata je stala Viviane Sassen, ki je naročnika navdušila s serijo brezhibnih vizualov, na njih sta glavna junaka nežna Jennifer Lawrence in mišičasti črni konj, pravi rasni lepotec.

Na fotografijah so v ospredju Diorjeve največje prodajne uspešnice, kot sta denimo modela torb Saddle in Oblique, te smo v aktualni modni sezoni lahko videli v rokah vseh urednic in fashionist, ki so obiskale zadnje tedne mode po svetu. Na zgornjih fotografijah si lahko ogledate najlepše podobe iz kolekcije Dior Cruise 2019 s slavno filmsko igralko v naslovni vlogi.

 

D. S.

Foto: Buro247.hr, Pinterest, Instagram, Just Jared

New Report

Close