Jennifer Lopez razkrila še eno skrivnost svoje lepe kože

17. maj 2022

Jennifer Lopez razkrila še eno skrivnost svoje lepe kože

17. maj 2022
Foto: Profimedia

Zvezdnica sicer pravi, da ne uporablja botoksa ali polnil, ni pa skrivnost, da svojo mladost ohranja s celo vrsto lepotnih tretmajev.

Ameriška pevka in igralka Jennifer Lopez je na svoji spletni strani delila še eno skrivnost za lepo kožo.

Gre za zanimivo masažo obraza, ki se izvaja s pomočjo tako imenovanih ledenih globusov. Masaže z ledom namreč pomirjajo draženje in pordelost kože, kožne celice pa napolnijo s kisikom, ki jim primanjkuje.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dobro se zaveda, da je videti odlično

Jennifer je pred časom dejala, da jo o lepotnih tretmajih sprašujejo že večino njene kariere. Čeprav se je že večkrat namigovalo, da za ohranjanje mladosti zagotovo skrbi s pomočjo botoksa in polnil, pa 52-letnica to ostro zanika.

Nedavno se je odgovoru na vprašanje, če je že kdaj prestala neinvazivne lepotne posege, izognila z zgodbico, da so ji pred 28 leti prvič predlagali botoks, vendar ga je zavrnila.

Namesto tega trdi, da se poslužuje naravnih metod in idelkov, pri čemer prisega na redno uporabo kreme za sončenje in olivnega olja. O kremi za sončenje je dejala, da je to “ta velika skrivnost nege kože, ki jo nekateri upoštevajo, drugi ne. Uporabljajo vlažilne kreme, ne pa kreme za sončenje. Jaz pa to počnem že od 22. leta.”

Za olivno olje pa je dejala, da ga uporablja že vrsto let in da “resnično deluje”.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close