Jennifer Lopez razkrila, zakaj je na Instagramu izbrisala vse objave

28. november 2022

Jennifer Lopez razkrila, zakaj je na Instagramu izbrisala vse objave

28. november 2022
Foto: Profimedia

Pred nekaj dnevi je povsem šokirala, ko je na Instagramu izbrisala vse fotografije, za profilno sliko pa nastavila črnino. Njene sledilce je zaskrbelo …

Zdaj je Jennifer Lopez razkrila, kaj je bil razlog za to potezo: najavila je povsem novo poglavje v svojem življenju, ki ga spremlja izid novega albuma This Is Me… Now, ki prihaja 20 let po izidu albuma This Is Me… Then.

Gre za projekt, ki spremlja “čustvenega, duhovno in psihološko potovanje,” ki ga je opravila v zadnjih dveh desetletjih.

Album This Is Me… Now tako zajema izpovedne pesmi, razmišljanja o preizkušnjah preteklosti, optimistično praznovanje ljubezni, hkrati pa osvetljuje težko otroštvo, neuspešna razmerja in “njeno neverjetno čustveno potovanje,” pravi Rolling Stone.

Zvezdnica je na Instagramu v tem duhu delila videomontažo sebe, kako se je spremenila v zadnjih 20 letih:

This Is Me… Then je izšel 25. novembra 2002 in je bil Jenniferin tretji studijski album. Posvetila ga je takratnemu zaročencu Benu Afflecku, na njem pa je eden njenih največjih hitov Jenny From the Block ter pesem Dear Ben.

Dvajset let kasneje, ko je končno postala gospa Affleck, je na novi album uvrstila nadaljevanje te pesmi: Dear Ben pt. ll.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close