Jennifer Lopez v videospotu za novo pesem izpostavila svojo hčerko!

21. december 2018.

V pesmi, ki govori o ženski moči in tem, da je vsaka od nas rojena zmagovalka ‘brez meja’, se je pevkina hči z nastopom izvrstno izkazala.

Jennifer Lopez, 49-letna latino diva, te dni že ruši nove rekorde gledanosti na družbenem omrežju YouTube in drugod, kjer je objavljen njen nov videospot za svežo pesem z naslovom Limitless, kar v slovenščini pomeni ‘Brez meja’.

Slavna pevka se je kot vsakič do zdaj potrudila za popolnost tako v glasbenem, kot plesno-koreografskem in režiserskem smislu. Kar pa je pri tem videospotu, ki je pospremil Jennino novo pesem, posebnega in vrednega omembe, je dejstvo, da je v njem močno izpostavila nastop svoje 10-letne hčerke Emme Maribel Muñiz, ki v tem videu tako poje, kot pleše.

Jen v elementu za pesem in videospot Limitless

Seksi zvezdnica, ki se bliža petdesetim, je nov ‘komad’ Limitless zasnovala kot uvodno tematsko pesem za svoj nov film z naslovom Second Act, ki se prav danes začenja predvajati po ameriških kinematografih. Pesem pripoveduje o tem, kako premagati lastne meje in vztrajati ne glede na vse, kar se nam (slabega) pripeti.

Pevka, ki je v življenju tudi sama že dala marsikaj skozi in ji vsaj na začetku ni bilo nič podarjeno, je tokrat tudi prvič doslej sama režirala svoj glasbeni videospot, kar Limitless dela še bolj posebnega in za Jen predstavlja njen režiserski debi. Spot, ki vključuje njeno hčerko in številne plesalke, je posnela v Los Angelesu.

Emme Maribel Muñiz, 10-letna hči J. Lo iz zakona s pevcem Marcom Anthonyjem

Plesalke in kajpak njena hči Emme so bile oblečene pretežno v rdečo barvo, ki simbolizira žensko moč, strast, ognjevitost in seksapil. V videu se ženske ‘borijo’ proti naravnim silam, dokler ne ustvarijo ‘lastne nevihte’, v kateri se pokažejo kot zmagovalke. Po besedah Lopezove, ki je za video spot oblekla ženstven rdeč kostim v slogu superženske:

“Veliko sem vredna. Imam svoje mesto in vrednost v svetu. Sem enakopravna. Sem brez meja.”

Pesem Limitless dokazuje pevkin razpon glasu, za njim pa stojita Sony Music in znana avstralska glasbena producentka, pevka ter tekstopiska Sia. Obe sta želeli s to pesmijo vliti ženskam pogum ter jim predati zgovorno sporočilo: Edina stvar, ki ti stoji na poti do zmage, si ti sama!

Emme Muiz in njena mama Jennifer Lopez v New Yorku

V videu ima Lopezova prizor v katerem pleza v rdečem kostimu in enako naredi ter jo posnema tudi njena hči Emme, ki je oblečena v enako, le da seveda manjšo obleko. Na vrhu hriba Jen sleče zgornji del in hči jo posnema, obe imata na sebi le še bel top. Kakorkoli že, ogled videa pove več, kot zmorejo besede, kritiki pa so enotnega mnenja, da bo najbrž Emme šla nekoč po stopinjah svoje mama in očeta Marca Anthonyja.

Emme in Max sta dvojčka, njuna starša sta oba slavna glasbenika

V en glas hvalijo desetletnico in ji priznavajo, da je v video spotu pokazala zares občudovanja vredne plesne veščine. Ni kaj, Emme ima prave gene za to, da nekega dne nadaljuje podedovano nadarjenost svojih staršev in nastop v videu Limitless je že prvi dokaz za to.

D. S.

Foto: Daily Mail, W Magazine, Popsugar, Picswe.com

New Report

Close