Jesenske »all black« kombinacije za dni, ko ne veste, kaj bi obleki

02. september 2019

Jesenske »all black« kombinacije za dni, ko ne veste, kaj bi obleki

02. september 2019

Jesenske »all black« kombinacije so večna modna klasika.

Ali vsako jutro stojite pred omaro in ne veste, kaj bi oblekli? Čeprav ima večina od nas več kot dovolj oblačil in modnih dodatkov za ogromno kombinacij, se včasih zdi, kot, da je omara prazna. Kaj obleči, ko ne veste, kaj bi oblekli?

Odgovor se skriva v preprostih kombinacijah, s katerimi ne morete zgrešiti in »monochrome all black look« je eden izmed trikov modnih influenserk, ki z malo truda dosežejo pridih urejenosti in elegance.

»All black« kombinacije za toplejše jesenske dni

Upajmo, da nam bo jesen naklonjena in nas razvajala s soncem. Ker je preprosta za kombiniranje in vsestranska, ko gre za različne priložnosti, je črna barva zagotovo favoritka v (skoraj) vsako omari. V kombinaciji z različnimi silhuetami, lahkotnimi tkaninami, zanimivimi teksturami in trendovskimi detajli, je črna letošnjo jesen del modnih novosti in modernih klasik.

Kako v trenutku ustvariti chic look za tople jesenske dni? Modne favorite združite in ustvarite look, s katerim ne morete zgrešiti.

Klasična obleka z moderno črno barvo bo odlična izbira za poslovni videz, Svoj najljubši črn T-shirt in kavbojke v črni barvi bosta zadetek v polno, mala črna obleka pa bo tisti kos, ki ga bomo to jesen videvali v bolj sproščenih kombinacijah kot tudi v tistih za jesenske svečane priložnosti.

Navdih pa lahko poiščete tudi na spodnjih fotografijah.

@haleboyd
@ carmengracehamilton
@harperandharley

Avtor
Piše

U. L.

Style. Več novic

New Report

Close