Jih imate? 5 vrst čevljev, ki jih lahko nosimo na vse modne kombinacije

19. marec 2020

Jih imate? 5 vrst čevljev, ki jih lahko nosimo na vse modne kombinacije

19. marec 2020

Ste kdaj razmišljali, kako bi bilo lepo imeti omaro polno čevljev vseh vrst, in da nam nikoli ne bi bilo treba skrbeti, katere čevlje moramo obuti k posamezni modni kombinaciji?

Ni vam treba bankrotirati, niti kopičiti celo gmoto čevljev – obstaja 5 modelov, ki jih lahko kombiniramo čisto na vse!

Balerinke

Balerinke niso sinonim za najlepšo in najudobnejšo obutev, vendar je ena izmed najboljših izbir, kadar težimo k eleganci. Zaradi ravnega in tankega podplata mnogim balerinke ženskam niso udobne in neredko so prav one krive za žulje na naših stopalih (še posebej poleti). Kljub temu jih zelo lepo kombiniramo z vsemi stajlingi in pristajajo čisto vsaki kombinaciji, za katero se odločite.

https://www.instagram.com/p/B3vCoKzAtPm/

Beli športni copati

Čeprav je do nedavnega mogoče veljalo prepričanje, d je bolj pametno kupiti športne copate v kakšni drugi barvi, saj se bela barva najhitreje umaže, je to v zadnjih letih postalo nepomembno, saj so se beli športni copati znašli visoko na lestvici najbolj priljubljene obutve. Ta model je idealen za ženske, ki imajo rade casual kombinacije, prav tako pa jim ne bodo pobegnile tudi dame, ki sicer obožujejo visoke petke, saj so beli športni copati prav tako videti odlično na oblekah ali bolj elegantnih stajlingih.

https://www.instagram.com/p/B9C-6KBAeQP/

Sandali s tankimi paščki

Tanki jermenčki okoli gležnjev je detajl na sandalu, ki dela nogo bolj elegantno. Ne moremo se odločiti, ali so videti bolje na hlačah, obleki ali krilu. Zelo lepo se vklapljajo v dnevne in večerne kombincije. Odreči se njim ni treba niti pozimi, saj jih je dovoljeno kombinirati z debelejšimi nogavicami ali najlonkami. Ta način nošenja je v zadnjem času zelo popularen, zato ni treba čakati na toplejše dneve.

https://www.instagram.com/p/B3DSzBjgULy/

Čevlji z block peto

Odvisno od letnega časa, so sandali, salonarji ali škornji z block peto vedno dobra izbira. Še posebno je to pametna izbira, kadar vemo, da bomo morali dlje časa stati, saj zaradi njihove stabilnosti lahko dlje časa zdržimo na nogah. Poleg tega block peta ustvarja manjši naklon in je noga veliko bolj v naravnem položaju. V zadnjih sezonah je ta peta pravi hit, ponudba pa široka in bogata, zato ne dvomimo, da boste našli model, ki vam bo odgovarjal v popolnosti.

https://www.instagram.com/p/B3YB4CAAORW/

Klasični salonarji

Črni ali nude salonarji so zmagovalni dobitek. Poleg tega, da so udobni, so nepogrešljiva izbira, kadar potrebujemo pridih elegance za kateri koli stajling. Njihov idealen opis bi bil preprostost in sofisticiranost, saj vsako stopalno naredijo prav tako. Ta model nikoli ne gre iz mode in je odlična izbira, kadar ne vemo, kaj obuti.

https://www.instagram.com/p/BvNRrv_F5ZL/

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close