John Legend izdal linijo negovalnih izdelkov po 10 evrov

19. januar 2023

John Legend izdal linijo negovalnih izdelkov po 10 evrov

19. januar 2023
Foto: Instagram

Morju slavnih zvezdnikov, ki imajo svoje kozmetične linije, se je zdaj pridružil še priljubljeni pevec.

Mislili smo, da bo z letom 2023 trend lepotnih izdelkov, ki jih izdajajo zvezdniki, izginil, a kot kaže, nas čaka ravno nasprotno. Po vzoru Brada Pitta, Jareda Leta in Travisa Bakerja, je v svet nege kože zdaj vstopil še glasbenik John Legend.

Njegova blagovna znamka z imenom Loved01 (izgovorjeno: Loved one), ki jo je ustvaril v sodelovanju z znamko Incubator A-Frame, gre v prodajo 1. februarja, cene izdelkov pa se bodo gibale od 10 do 15 evrov.

Foto: Instagram

Ključna je hidracija kože

Posebnost znamke Loved01 je, da so izdelki ustvarjeni za potrebe temnopolte kože, česar na tržišču, po besedah Legenda, primanjkuje. Pevec pravi, da je na začetku procesa izvedel, da črna in rjava koža izgubljata vlago hitreje kot drugi teni kože, zato se je odločil: “Zakaj ne bi oblikoval izdelkov, ki so namenjeni hidrataciji in vlaženju?”

Vsaka formula je tako dobila mešanico olja rakitovca in šipkovega olja. “Imenujemo jih herojske sestavine,” pravi Legend. “Ta olja resnično pomagajo hidrirati, navlažiti in zaščititi kožo.” V izdelkih so poleg njiju še karitejevo maslo ter jojobino in kokosovo olje.

John Legend z ženo Chrissy Teigen-
Foto: Profimedia

Linija Loved01 vključuje naslednje izdelke: piling za čiščenje telesa in obraza, vlažilno kremo, olje za obraz in telo, kremo za britje, tonirno meglico za obraz in gel za prhanje. V prihodnosti razmišljajo, da bi linijo razširili še na specializirane izdelke za različne težave s kožo, kot je na primer hiperpigmentacija.

Vsak izdelek v liniji je veganski in je oblikovan brez umetnih barvil, mineralnih olj, parabenov, petrolatuma, sulfatov ali sintetičnih dišav.

John Legend sedi na travi s kužkom.
Foto: Profimedia

Za razliko od, na primer, Brada Pitta, John Legend ni tujec v svetu nege kože. V preteklih letih je sodeloval s številnimi blagovnimi znamkami, kot sta Kiehl’s in SK-II. Sam priznava, da zelo dobro skrbi za svojo kožo in da uporablja izdelke, ki so oblikovani posebej zanj. Njegova pot nege kože se je začela zelo zgodaj v življenju.

“Kot temnopolti otrok, ko odraščaš, nočeš izgledati pepelast,” pravi. “Tako smo vedno poskrbeli, da smo bili namazani z losjonom. Velikokrat smo na obrazu uporabljali vazelin. Pomembno je bilo, da je naša koža navlažena. In noro je bilo, da smo to vedeli kot otroci, a nismo vedeli, zakaj.”

Odkar je postal slaven in je ves čas na očeh javnosti, negi kože daje še večji poudarek. Za to je zaslužna predvsem njegova žena Chrissy Teigen, ki mu je pomagala lepotno rutino dvigniti na višjo raven.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close