Johnny Depp se je na sojenju pojavil v srbski kravati

27. maj 2022

Johnny Depp se je na sojenju pojavil v srbski kravati

27. maj 2022
Foto: Profimedia

Priljubljeni igralec je na sodišče prišel v temno sivi obleki, ki jo je kombiniral s svetlo modro srajco in prav posebno kravato, ki jo je dobil v Srbiji.

V sredo se je nadaljevalo sojenje med nekdanjima zakoncema Amber Heard in Johnnyjem Deppom. Ta dan je na mesto za priče med drugim sedla Kate Moss, Johnnyjevo nekdanje dekle, ki je zanikala, da je bil igralec v času njunega razmerja do nje nasilen. Amber je namreč trdila, da naj bi Johnny Kate nekoč porinil po stopnicah.

A srbske medije je bolj kot supermanekenka pritegnila Deppova izbira oprave, saj je za sredino sojenje izbral kravato, ki jo je pred nekaj meseci dobil v Srbiji.

Foto: Profimedia

Nvadihnjena po mozaikih beograjske cerkve

58-letni igralec je namreč velik oboževalec Srbije, kjer se, kot pravi, odlično počuti. Obiskal jo je že večkrat, nazadnje pa je tam dobil ali kupil kravato, ki so jo navdihnili mozaiki beograjske cerkve svetega Save.

Kravato kot spominek prodajajo v cerkvi (in njihovi spletni trgovini), stane pa deset tisoč dinarjev oziroma 85 evrov. “Mozaik kravate je del mozaika kolekcije in je narejena iz naravne svile. Navdih za to kravato smo našli v mozaiku cerkve svetega Save,” piše na njihovi uradni spletni strani.

Foto: Profimedia

Navdušen nad čevapčiči in slivovko

Johnny je Srbijo nazadnje obiskal februarja letos, ko se je srečal s srbskim predsednikom Aleksandarom Vučićem, ki mu je podelil odlikovanje za zasluge v kulturi in promocijo Srbije v tujini. Zvezdnik je ob tem povedal, da ga v Srbiji navdušuje skoraj vse, še posebej pa je izpostavil čevapčiče in slivovko.

Pred tem se je v Srbiji mudil lansko jesen, ko je tam promoviral animirano serijo Puffins. Ob tej priložnosti je Vučiću podaril lutko, ki jo je poimenoval Johnny Depp – Silent Sparrow.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close