Jopice za to pomlad še nikoli niso bile videti bolje!

Prepričale vas bodo, da ti kosi pletenin niso rezervirani za babice. Minulo sezono so se jopice začele spogledovati s fashionistami, a to pomlad prihajajo v samo središče pozornosti!

Težko bi našli kolekcijo dražjih ali nizkocenovnih modnih znamk, ki to pomlad ne bi predstavile bogate ponudbe jopic. Večna klasika med pleteninami ni več rezervirana za ‘senior’ klub, ampak je osvojila vse fashioniste.

Še več, upamo si trditi, da jopice še nikoli niso bile videti bolje. Z njihovo pomočjo boste zgradile novo ‘statement’ podobo in dales vojemu outfitu značaj, medtem ko je lahko preostanek garderobe povsem osnoven. Vse, kar torej potrebujete, je jopa, ki pade v oči, bodisi s svojo enostavnostjo in rafiniranostjo ali barvami ter vzorci.

Figue, Net-A-Porter

Kratke in dolge, fino pletene in elegantne jopice, ki sledijo linijam telesa, ali pa bolj robustne, oversize kroja in z bogatim volumnom. Nova in toplejša sezona gre v smer svetlejših barv in veselih vzorcev, ki vdihnejo kanček optimizma po zimski sivini.

La Ligne

Kam po novo trendi jopico? Kamorkoli. Najdete jih pri high street znamkah, nizkocenovnih ali v prestižnih butikih in seveda v bogati spletni nakupovalni ponudbi. Ostane vam le, da izberete svojo.

D. S.

Foto: Instagram, Twinset, Sezane, Net-a-Porter, Mango, Max Mara

New Report

Close