Zvezdnica šokirala z opravo. So to rokavice za pomivanje posode?

26. marec 2022

Zvezdnica šokirala z opravo. So to rokavice za pomivanje posode?

26. marec 2022
Foto: Profimedia

Čeprav ni več s Kanyejem Westom, Julia Fox še zmeraj dviguje prah po zaslugi svojih nenavadnih in ekstremno razgaljenih modnih oprav.

Julia Fox vsekakor ve, kako pritegniti pozornost. Igralko so paparaci ujeli v belem krilu in topu, ki sta komaj zakrivala njene intimne predele.

Foxova je svojo razgaljeno opravo skušala vsaj malo uravnotežiti z visokimi usnjenimi škornji in rokavicami v slogu Lady Gaga, ki so ji segale skoraj do pazduh. Vsekakor kombinacija, ki privablja poglede.

Foto: Profimedia

Če ste pomislili na to, da ga je verjetno izdelala sama, se ne motite. Na Instagramu je celo delila vodič z navodili, kako takšno opravo izdelati. “Res mi je všeč, ko vidim, da moje kreacije poskušate narediti tudi vi doma. Čutim vašo ljubezen in podporo in še naprej se bom trudila, da vam ponujam podobne vsebine,” je zapisala ob posnetku.

A to ni igralkin prvi poskus modnega kreiranja. V začetku meseca je na ulico stopila v ekstremno kratkem topu iz džinsa, ki ga je kombinirala s kavbojkami brez pasu. Z veliko mero domišljije je izdelala tudi svojo torbico. Starim kavbojkam je zavezala hlačnici in v zadnje žepe zataknila telefon in denarnico.

Foto: Profimedia

Tudi za to modno opravo je posnela vodič. “Pas, ki sem ga na hlačah odrezala, sem uporabila za izdelavo topa. Na zadrgo sem morala nanesti sekundno lepilo, da mi ni zdrsnil navzdol. Nastal je prav srčkan komplet!”

Na žalost se ni končalo sami pri dveh opravah tipa “izdelaj si sam”. Njen tretji je vključeval zdaj že prepoznaven ekstremno kratek top in dolgo črno krilo z rdečo obrobo. Ah, Julia, kaj če a bi se raje držala svojega igralskega poklica?

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close