Julia Roberts o svojem možu: "Uresničile so se mi sanje"

19. oktober 2022

Julia Roberts o svojem možu: "Uresničile so se mi sanje"

19. oktober 2022
Foto: Profimedia

Priljubljena igralka pravi, da ji to, da je mama treh otrok in da se domov vrača k svojemu možu, “prinaša ogromno veselja”.

Julia Roberts ima za seboj izjemno uspešno, več desetletij dolgo kariero, a pravi, da ji največ sreče in zadovoljstva prinaša njena družina.

Igralka je v nedavnem intervjuju za CBS Sunday Morning odkrito spregovorila o svojem domačem življenju, ter izdala skrivnost uspeha več kot 20-letnega razmerja z možem Dannyjem Moderjem. “Ko ne delam, je (biti gospodinja) moja služba s polnim delovnim časom,” je povedala.

Ob tem je poudarila, da ni vsak dan popoln, a ji biti gospodinja prinaša veliko veselja. “Nikoli me ni prevzelo dejstvo, da sem igralka. S tem so se mi uresničile sanje, vendar to niso moje edine uresničene sanje. Življenje, ki sem ga zgradila z možem in življenje, ki sva ga zgradila z otroki, je nekaj najboljšega. Da se lahko ob koncu dneva zmagoslavno vrnem domov k njim.”

Foto: Profimedia

Hčerki sporoča: “To je tisto, kar iščeš”

V intervjuju je razkrila tudi, zakaj je njun zakon skozi vsa ta leta ostal tako močan. Vedno namreč poskrbita, da sta stalno v stiku, ne glede na to, kje na svetu se nahajata.

“Pisanje na roko napisanih sporočil je nekaj, kar sva z Dannyjem vedno počela,” je pojasnila in dodala: “Prvo pismo, ki mi ga je napisal, je dolgo sedem strani in še vedno ga imam spravljenega. Nekega dne ga bom pokazala svoji hčerki Hazel in ji rekla: ‘To je tisto, kar iščeš.'”

Slavna zakonca imata tri otroke, hčerko Hazel ter sinova Phinnaeusa in Henryja.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close