Justin Timberlake šokiral: “Kaj za vraga je oblekel?”

25. junij 2022

Justin Timberlake šokiral: “Kaj za vraga je oblekel?”

25. junij 2022
Foto: Profimedia

To nikakor ni v njegovem stilu, so prepričani oboževalci. Če je s svojo nenavadno opravo želel samo pritegniti pozornost, mu je to več kot uspelo.

Priljubljeni pevec Justin Timberlake je z ženo Jessico Biel obiskal moško modno revijo Louis Vuitton v Parizu, kjer je presenetil s svojo modno izbiro, ki je povsem odstopala od njegovega običajnega modnega stila.

Nosil je edinstveno oranžno-modro majico z geometrijskim vzorcem, ki jo je kombiniral z ekstra širokimi sivimi hlačami, ki so bile v pasu zavezane z vrvico, podobno vezalki. Pika na i je bil na cik-cak nazrezan rob hlač, ki je spominjal na oblačila Kremenčkovih. Justin je opravi dodal še biserno ogrlico, sončna očala in uro – vse s podpisom luksuzne modne znamke.

Foto: Profimedia

Oboževalci v šoku

“To je nekaj, kar bi oblekel Harry Styles, ne pa Justin Timberlake!” so se na družbenih omrežjih čudili njegovi oboževalci, ki jih je pevčev outfit vsekakor šokiral.

Po drugi strani pa je Jessica s svojo opravo povsem navdušila. Oblečeno je imela črno usnjeno mini obleko z resicami, ki se je v zgornjem delu nadaljevala v pletenino. K opravi je obula črne bulerje ter z elegantnim šinjonom in velikimi sončnimi očali delovala izjemno elegantno.

Foto: Profimedia

Modno revijo, ki je potekala v sklopu pariškega tedna mode za moške, so si iz prve vrste ogledali še Naomi Campbell, J Balvin, Chanel Iman, Ella Emhoff in Tyga.

Naomi Campbell (Foto: Profimedia)
Chanel Iman in Davon Godchaux (Foto: Profimedia)
Tyga (Foto: Profimedia)
Joel Edgerton in Christine Centenera (Foto: Profimedia)
Ella Emhoff (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close