Kaj ima Luka Mesec skupnega z najbolj znanima kraljevima damama?

26. april 2022

Kaj ima Luka Mesec skupnega z najbolj znanima kraljevima damama?

26. april 2022
Foto: Profimedia

Vodjo Levice s Kate Middleton in Meghan Markle druži ljubezen do enakih superg.

Čeprav se na prvi pogled zdi, da nimajo niti ene skupne točke, so si Luka Mesec, Meghan Markle in Kate Middleton podobni na veliko področjih. Vsi trije so znani po svojem prepoznavnem modnem slogu, prav tako pa se zavzemajo za rešitev podnebne krize ter dajejo velik pomen okolju.

Vse to združujejo superge znamke Veja, ki v ospredje postavljajo transparentnost, sledljivost, ekonomičnost in ekologijo. Za izdelavo uporabljajo izključno ekološke materiale, kot sta bombaž iz Brazilije in guma kavčukovca iz amazonskega pragozda. S kilogramom obrane gume vsako leto zavarujejo 1,2 hektarja gozda.

Foto: Profimedia

Kraljevi dami cenita njihov trajnostni pristop in t. i. “vejice” najraje obujeta za neformalne družabne dogodke. Meghan Markle si jih je nadela za vožnjo s čolnom, Kate Middleton pa se je v njih sprehajala po parku.

Foto: Profimedia

Luko Mesca, ki je znan po svojem sproščenem videzu, pa smo v njih opazili kar med političnimi soočenji. S svojimi trendovskimi supergami je izstopal med elegantnimi polakiranimi čevlji ostalih politikov in z njimi dajal vtis sproščenosti. K njim je oblekel eleganten suknjič in polikano srajco ter tako svoji podobi vlil pravo mero formalnosti.

Foto: Saša Despot

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close