Kaj imata skupnega Katarina Čas in Anže Kopitar?

Ambasadorji znamke Mercedes-Benz pišejo nove zgodbe.

Včerajšnji dan je bil v podjetju Autocommerce, d.o.o. v znamenju ambasadorjev. Podjetje pri izboru ambasadorjev sledi smernicam podjetja Daimler AG in išče posameznike, ki predstavljajo in živijo vrednote, skupne znamki Mercedes- Benz.

Anže Kopitar ob prihodu domov prevzel novi CLS

Mesec maj je s svojim prihodom obogatil Anže Kopitar, ki ga boste na slovenskih cestah po novem videvali v vozilu razreda CLS. Slogan »Odličen! Ne le na ledu.« zelo dobro opisuje tako Anžeta kot stilsko ikono, novi CLS, ki je z očarljivo podobo izpod rok slovenskega mojstra oblikovanja Roberta Lešnika ponovno spisal zgodovino oblikovanja.

Anže Kopitar je prvi slovenski hokejski igralec, ki je zaigral v severnoameriški profesionalni hokejski ligi NHL in z ekipo osvojil Stanleyjev pokal. S svojim predanim delom, vrhunskimi rezultati in izjemnim značajem uspešno sledi vrednotam znamke Mercedes-Benz. V času bivanja v Sloveniji bo sodeloval na vseh večjih dogodkih podjetja Autocommerce, d.o.o. Sponzorsko vozilo, novi CLS, je Anžetu Kopitarju predal direktor podjetja Autocommerce, Rasto Oderlap.

Novi razred A končno v rokah Katarine Čas

Katarina Čas, uveljavljena filmska in gledališka igralka, se je na poti z letališča najprej ustavila v salonu vozil Mercedes-Benz, kjer jo je v času njene odsotnosti čakal njen novi razred A. Samosvoj tako kot Katarina se novi razred A vse bolj spogleduje s tistim, kar ponujajo večji, dražji ali imenitnejši Mercedesi.

Je oblikovna evolucija in zato ključne novosti predstavlja predvsem z novo platformo, ki pomeni novo poglavje pri uvajanju umetne inteligence v avtomobile. Sponzorsko vozilo, novi razred A, je Katarini Čas predala direktorica marketinga in odnosov z javnostmi v podjetju Autocommerce, Metka Kejžar.

Katarina Čas je za Tomažem Kavčičem, lastnikom Gostilne pri Lojzetu na Zemonu, in Anžetom Kopitarjem, slovenskim hokejskim igralcem, postala tretja ambasadorka in prva ženska v vrsti moških predstavnikov.

 

Foto: Nejc Pernek

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close