Kaj je “maskara koktajl” in zakaj je tako popularen?

11. januar 2023

Kaj je “maskara koktajl” in zakaj je tako popularen?

11. januar 2023
Foto: Instagram

Obožuje ga tudi Jessica Alba!

Upamo si trditi, da je maskara obvezen del lepotne rutine čisto vsakega dekleta, saj nam čudovito privzdigne trepalnice in odpre oči.

Danes vam razkrivamo zanimivo tehniko, ki bo izboljšala rezultate in naredila naše trepalnice še lepše. Gre za metodo uporabe različnih maskar, ki je osvojila številne lepotne TikTokerje, znane zvezdnice in vizažiste.

@katiehub.org @essence cosmetics , you amaze me😍 #fyp #mascara ♬ original sound – katie

Kaj je maskara koktajl?

Maskara koktajl je metoda nanosa različnih maskar, ki ustvarijo edinstveno formulo, popolno za naše trepalnice. Vsakdo ima nekaj najljubših maskar in s to tehniko jih na trepalnice nanesemo eno za drugo in tako dosežemo najboljši učinek!

Večina maskar se namreč osredotoča na doseganje enega učinka na trepalnice, kot je podaljšanje, volumen ali privihanje trepalnic. Z maskara koktajlom pa iz vsake maskare potegnemo najboljše in jih združimo v videz, ki popolnoma ustreza našim potrebam.

Svoj maskara koktajl je na TikToku delila tudi Jessica Alba. Ta je sestavljen iz dveh primerjev za trepalnice in maskare za podaljševanje trepalnic, ki ustvari izjemno voluminozen videz.

@jessicaalba #mascaracocktail time 👁️😘💋 #honestbeauty #honestbeautymascara #cleanbeautythatworks @honestbeauty ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Kako narediti svoj maskara koktajl?

Pri mešanju maskara koktajla je treba upoštevati, kakšne so vaše trepalnice. Na primer, ali so ravne ali naravno ukrivljene, dolge ali kratke. Na podlagi tega izberite več maskar in jih sestavite v kombinacijo, ki bo zadostila vse vaše potrebe.

Kombinacija maskare za podaljšanje in maskare za zgostitev trepalnic, se bo najbolje obnesla na kratkih in redkih trepalnicah ter jim dala polnost. Mešanica maskare, ki močno priviha trepalnice in take, ki jim daje volumen, pa je namenjena tankim in ravnim trepalnicam, saj bo pričarala privihan videz, poln volumna.

@petrahenrietterufi 🤡🫠 my lashes are super curly so i have to straighten them out. I am not complaining tho! #lifeofpetrahenriette #cocktail #mascarahack #mascarareview #mascarahacks #mascaracocktail #mascaracocktailing #beautyhack #bambieyes #beautytips #oslo #norway ♬ original sound – Petra Henriette Rufi

Vodoodporna maskara se bo odlično obnesla v koktajlu s katero koli drugo maskaro za dolgo obstojen celodnevni videz ličil.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close