Kaj je “sindrom srečnega dekleta” in kako ga uporabiti v svojem življenju?

06. januar 2023

Kaj je “sindrom srečnega dekleta” in kako ga uporabiti v svojem življenju?

06. januar 2023
Foto: Instagram

Preizkusite ga tudi vi in sreča bo vedno na vaši strani!

Ne glede na to, ali uporabljate TikTok za spremljanje najnovejših zvezdniških, lepotnih, modnih, kulturnih in kulinaričnih ali življenjskih trendov, to družbeno omrežje na vsakem področju postreže s praktičnimi triki in zanimivostmi.

S prehodom v novo leto so se številni uporabniki odločili za spremembe v svojem življenju in jih delili s svojimi sledilci in med njimi je tudi t. i. “sindrom srečnega dekleta”.

Za kaj gre?

“Sindrom srečnega dekleta” je viralna pozitivna manifestacija, pri kateri mislite in čutite, da ste res srečni ter redno govorite o svoji sreči in o tem, kako se vedno vse izide v vašo korist.

Bistvo manifestacije je v tem, da morate najprej res verjeti, da bo delovalo, kar dejansko pomeni, da najprej živite v domišljijskem svetu, kjer ste srečni, to pa se na koncu odrazi v vaši realnosti.

@lauragalebe The secret is to assume and believe it before the concrete proof shows up. BE DELUSIONAL. #bedelusional #luckygirlsyndrome #affirmations #lawofassumption #manifestationtiktok #manifestingtok #lawofassumptiontok #manifestation ♬ original sound – Laura Galebe

Vsakodnevni pozitivni opomniki

Vedno morate pričakovati, da se vam bodo zgodile dobre stvari, in začele se bodo dogajati, do te mere, da se boste dejansko začeli počutiti, kot da ste eden najsrečnejših ljudi na planetu, je ustvarjalka vsebine Laura Galebe delila svoje misli s TikTokom.

Logika za tem je, da če boste sebi ali drugim govorili te pozitivne opomnike, boste samodejno sprejeli bolj optimističen pogled na svet in posledično se bo vse postavilo na svoje mesto.

@jodie.melissa I love that the “lucky girl syndrome” trend taps into the idea and really shows just how much we can cultivate a new mindset and change our lives. Nothing is fixed 🤍 all I’m doing to tap into this mindset is reminding myself daily that I’m lucky, even while I’m doing ordinary things, then noticing the feelings it evokes! Who else is tapping into this? #luckygirlsyndrome ♬ original sound – jodie.melissa

“Če v nekaj res verjameš, se bo zgodilo!”

Da bi manifestacija delovala, potrebujete namen, kar pomeni, da morate resnično verjeti, da se vam bo vse dobro izšlo, pregnati dvom vase in zanemariti strah, da se bo nekdo norčeval iz vas, ko z njim delite svoje življenjsko filozofijo.

Gre za spremembo vašega pogleda na življenje v popolnoma pozitivnega, tako da vedno najdete dobre strani življenja in stvari, ki se vam zgodijo, namesto da vedno pričakujete najslabše. Tako lahko ustvarite svoj sanjski svet, ki se bo nato začel pretakati v realnost!

@kaitlinvillatoro Who wants to enter the new year with Lucky Girl Syndrome with me?!🍀 #luckygirlsyndrome #luckygirl #luckygirls #burnoutrecoverytips #burnoutrecoveryprocess #burnoutrecoverycoach #burnoutprevention #businessownerburnout #femalebusinessowners ♬ Keeping Your Head Up (Jonas Blue Remix) [Radio Edit] – Birdy

Predstavljajte si, kaj si želite in kako bi se počutili, če bi to že imeli, nato pa se začnite obnašati, kot da to že imate. Če mislite, da imate v življenju srečo in da se vam bo vse izšlo, boste morda dobili nov dvig samozavesti, ki vas bo spodbudila, da se lotite tistega projekta, o katerem že dolgo sanjate, postavite nov cilj ali pa po drugi strani narediti nekaj drugega v svojem življenju, kar si že dlje časa želite.

Trenutno na TikToku poteka izziv, v katerem uporabniki mesec januar posvetijo “Sindromu srečnega dekleta”, da bi opazili pozitivne spremembe v svojem življenju. Poskusite še vi!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close