Kaj je tako privlačnega na Petu Davidsonu?

22. november 2022

Kaj je tako privlačnega na Petu Davidsonu?

22. november 2022
Foto: Profimedia

Njegovo ljubezensko življenje je postalo prava spletna šala.

Vsakič, ko se komik in igralec Pete Davidson znajde v novem razmerju s še eno znano lepotico, na spletu kar završi. Kako mu je spet uspelo? Kaj je na njem tako privlačnega? Si ga lepotice kar podajajo? 

Pred dnevi je odjeknila novica, da se 29-letnik videva z manekenko in igralko Emily Ratajkowski. Davidson je bil v preteklosti v zvezi tudi s Kim Kardashian, pred tem je bil zaročen s pevko Ariano Grande, videval pa se je z 49-letno Kate Beckinsale, 21-letno Kaio Gerber ter glavno igralko Bridgertona Phoebe Dynevor

Po novem naj bi se videval z Emily Ratajkowski. (Foto: Profimedia)

Čeprav naj bi po strogih holivudskih standardih veljal za manj privlačnega (precej neutemeljeno, poleg tega pa je visok približno 187 centimetrov), pa je pri ženskem spolu neverjetno priljubljen.

Psihologi pravijo, da je eden njegovih glavnih atributov zagotovo humor, ki je vedno privlačen. Smeh je namreč nalezljiv in sprošča endorfine, zato ni presenetljivo, da so komiki na splošno ljudem zelo zanimivi in privlačni.

Pred Emily pa je hodil s Kim Kardashian. (Foto: Profimedia)

Davidson je prav tako znan po tem, da pogosto odkrito spregovori o svojem duševnem zdravju. Ne pretvarja se biti kul in popoln, temveč javnosti predstavi svoje duševne in fizične bitke.

Ljudje ga zato dojemajo kot resnično osebo, ki je le slučajno tudi zvezdnik, hitro pa dobijo občutek, da se s komikom lahko iskreno pogovarjajo in ji ta ne bo obsojal ali se norčeval iz njih.

Predstavlja nasprotje vseh tipičnih zvezdnikov, čeprav je uspešen že vrsto let. Deluje kot nekdo, ki je prizemljen in racionalen, ne glede na to, kako slaven je. Poudarja svojo povezanost z materjo ter žalost ob izgubi očeta gasilca v terorističnem napadu 11. septembra 2001. Vse to so vrednote in osebnostne značilnosti, ki ga naredijo privlačnega. 

Ariana Grande in Pete Davidson leta 2018. (Foto: Profimedia)

Je kriv tudi njegov penis?

Velik sloves pa ima tudi njegov penis, na kar je prva namignila že Ariana Grande, za Davidsona pa tako pravijo, da ima “BDE” (tako imenovano “big dick energy”, kar v prevodu pomeni energija velikega penisa). Tudi Kim Kardashiah je razkrila, da s komikom ni načrtovala nič resnejšega, temveč je želela le preveriti govorice.

Čeprav je komik pred leti komentiral velikost svojega penisa in povedal, da so predstave morda malce nerealne in so dekleta verjetno razočarana, pa o svojem ljubezenskem življenju in internetnih šalah s Twitterja molči.

Toda splet se le redko ustavi in tviteraši se šalijo, da bo vsaka ženska enkrat v življenju v razmerju z Davidsonom in nekateri komaj čakajo, da pridejo na vrsto – med drugimi tudi 81-letna pevka Dionne Warwick, ki je te dni zapisala, da je ona naslednja.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close