Kaj je trend meduz, ki ga obožuje Hailey Bieber?

22. marec 2023

Kaj je trend meduz, ki ga obožuje Hailey Bieber?

22. marec 2023
Foto: Profimedia

Družbena omrežja je obsedel nov modni trend, ki poudarja igro proporcev.

Gre za preprost, a učinkovit modni trend, kjer na zgornjem delu telesa nosimo nekaj zelo širokega, na spodnjem delu pa nekaj zelo ozkega. Ob pogledu na meduzo se zdi smiselno, da je trend dobil ime po tem nepriljubljenem morskem bitju, saj je s svojo kupolo veliko širša v zgornjem delu, potem pa se zoži v predelu lovk.

Kako torej ta trend vpeljati v svoj ritual oblačenja? Zelo preprosto: preveliko majico, pulover s kapuco ali široko bomber jakno kombinirajte s pajkicami ali kratkimi hlačami.

Foto: Profimedia

Ena od prvih, ki je osvojila ta trend je seveda stilska ikona Hailey Bieber, ki trend meduz najraje poustvari z ultra kratkimi hlačami in preveliko usnjeno ali bomber jakno. Tak stil kliče po ležerni obutvi, zato zvezdnica svojo opravo najraje kombinira s športnimi supergami ali natikači.

Za piko na i celotnemu videzu doda šik modne dodatke, kot je recimo YSL torbica, in si ustvari elegantno, tesno speto figo.

Foto: Instagram

Če vprašate nas, nismo prepričani, če nam je ta trend všeč, je pa vsekakor dobra rešitev za dneve, ko svojemu outfitu ne želite posvečati prevelike pozornosti in se želite hkrati počutiti karseda udobno. Takrat se lahko vedno izgovarjate na trend meduz.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close