Kaj se je dogajalo v Beli hiši? Nova knjiga razkriva sočne podrobnosti

01. september 2020

Kaj se je dogajalo v Beli hiši? Nova knjiga razkriva sočne podrobnosti

01. september 2020

Melania Trump naj bi vsakič zavijala z očmi, ko je njena pastorka Ivanka začela razlagati, da bo postala prva ameriška predsednica. Tako trdi nekdanja prijateljica prve dame Stephanie Winston Wolkoff.

Knjiga Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with teh First Lady, je na prodajne police prišla prav danes. Stephanie ni bila samo prijateljica prve dame, ampak je bila nekaj časa v Beli hiši tudi zaposlena, zato zelo dobro ve, kaj se je tam dogajalo.

Znano je, da je v knjigi zapisano, kako je Melania Ivanko na inavguraciji poskušala izriniti iz kadra fotografov.

DailyMail zdaj piše, da knjiga prinaša zelo sočne podrobnosti o odnosu med prvo damo in prvo hčerko, ki je videti zelo hladen.

»Melania je zavijala z očmi, ko je poslušala Ivankine načrte o predsedovanju z Jaredom ob svoji strani. Nato naj bi Jared hvalil, da ima vse, kar je potrebno in da je rojena voditeljica, da jo imajo ljudje radi. Melania pa naj bi odgovorila: »Ne, hvala!«

Melania je v novem domu želela mir in red in ne cirkusa pod vodstvom Donalda in Ivanke, piše v knjigi.

Poleg tega je v knjigi tudi zapisano, da se ima Melania za sodobno Jackie Kennedy in da je Beli hiši želela vrniti prefinjenost in eleganco, saj je čutila, da ji manjka ženska roka.

Stephanie Winston Wolkoff še navaja, da je Melania Ivanko in njeno družino označila za kače.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close