Kaj se moškim podi po glavi, ko vidijo golo žensko?

09. oktober 2020

Kaj se moškim podi po glavi, ko vidijo golo žensko?

09. oktober 2020

Golo žensko telo ima hipnotično moč nad moškimi. Ko se ženska sleče pred njimi, pozabijo na vse drugo in se želijo prepustiti le lastnim užitkom, pa tudi užitkom svoje partnerke. In kaj gre pravzaprav moškim po glavi, ko vidijo golo žensko?

Mnoge ženske mislijo, da njihovi partnerji razmišljajo o nepopolnosti njihovih teles, vendar pripadniki močnejšega spola sploh ne vidijo tega, kar ženske dojemamo kot pomanjkljivost. Spodaj preberite, kaj se jim takrat podi po glavi:

»Ostani kul …«

Ko se ženska sleče pred moškim, ne glede na to, kolikokrat so ta prizor že videli, vse v njegovem telesu podivja. Srce jim začne hitreje biti, kri teče v dimlje, glava jim »otrpne«, zato ne morejo niti trezno razmišljati. Nočejo ustvariti vtisa, da še nikoli niso videli gole ženske, zato se trudijo ostati kul in zbrani. V resnici pa bi najraje začeli kričati od sreče in navdušenja.

via GIPHY

»Poskušaj zadržati …«

Moški dosežejo orgazem hitreje kot ženske, kar ne pomeni samo, da se morajo še dodatno potruditi, temveč da morajo tudi lastno zadovoljstvo preložiti za zadovoljstvo ženske. Zato, čeprav bi se včasih divje ljubili, rajši počnejo v počasnejšem ritmu, s katerim bodo, vsaj tako upajo, lahko hkrati s partnerko dosegli vrhunec.

via GIPHY

»Ko bi le vedel, kaj hoče, da naredim …«

Ženske, ne bojte se usmerjati moških. Veliko lažje jim bo, če bodo dobili »povratne informacije«. Šepetajte jim svoje želje, premaknite mu roko tja, kjer želite, da se vas dotakne in prevzamite nadzor. Pokažite nam, kaj vas navdušuje – sporočajo moški.

»Imam res tako srečo!«

Moške preprosto prevzame občutek hvaležnosti, ko vidijo golo partnerko.

via GIPHY

»Zakaj bi se sploh lahko počutila negotovo?«

Tudi moški občutijo negotovost, vendar še vedno težko razumejo ženske »zavore«, ko jih žensko telo tako očara. Če ženska z rokami prekrije dojke, se skrije pod odejo in se ne more popolnoma sprostiti, bo pravi moški naredil vse, da se bo počutila bolje. Te negotovosti moških v resnici ne motijo, a še raje imajo, ko jim ženska ponosno pokaže vso svojo lepoto.

Foto: Profimedia, Giphy

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close