Kaj je “Obalna babica”, zadnji trend na TikToku?

25. april 2022

Kaj je “Obalna babica”, zadnji trend na TikToku?

25. april 2022
Foto: Profimedia

Hišica ob morju in vnuki niso potrebni za to, da uživate v tem trendu.

Uporabnica TikToka Lex Nicoleta je pretekli mesec začela s trendom “Obalna babica” in s tem navdušila številne ljubitelje tega priljubljenega družbenega omrežja.

Gre za nov modni, pravzaprav lifestyle trend, ki se nanaša na film Ljubezen je luštna stvar iz leta 2003, režiserke Nancy Meyers.

Foto: Profimedia

V njem je glavna zvezda Diane Keaton, ki živi v idilični hišici ob morju, opremljeni po najboljšem okusu, s posebnim kotičkom za pisanje svojih uspešnih romanov.

Vmes si najde čas za pripravo slastne hrane in sproščujoče sprehode ob obali, kjer nabira kamenčke in jih pridno shranjuje. Družbo pa ji dela Jack Nicholson.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vse to je navdušilo tudi Lex Nicoleto.

“Kaj je Obalna babica? To je izraz, ki sem ga skovala za to estetiko. Če imate radi filme Nancy Meyers, vibracije morja, recepte in kuhanje, notranjo opremo in še več, obstaja velika verjetnost, da ste Obalna babica,” je povedala v videu, ki ima že preko 1,8 milijona ogledov. “In ne, ni vam potrebno biti babica, da ste Obalna babica,” je še dodala.

@lexnicoleta GRAN EXPLAINED #coastalgrandmother ♬ This Will Be (An Everlasting Love) – Natalie Cole

Diane pozdravila ta trend

Lex Nicoleta je šla še korak dlje in na Spotifyju ustvarila seznam pesmi iz filmov Nancy Meyers, posnela pa je še več videov, ki narekujejo, kako čim bolje osvojiti trend Obalne babica. Med drugim je posnela tudi virtualen ogled kuhinje Obalne babice in pulije, ki naj jih nosi.

Na vse to se je odzvala tudi Diane, ki je kot kaže navdušeno nad trendom, saj je na svojem Instagramu objavila predelan izsek iz filma, v katerem joče pred prenosnim računalnik in besno tipka. Le da je za Instagram video priredila brskanje po spletu, češ, da jo zanima “Kaj je Obalna babica.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close