Kaj storiti, ko ugotoviš, da mož nosi pajkice?!

19. avgust 2020

Kaj storiti, ko ugotoviš, da mož nosi pajkice?!

19. avgust 2020

V današnjih časih ni noben šok več, če opazimo moškega z nalakiranimi nohti, z oversized torbo, ki močno spominja na žensko ali pa dolgimi lasmi, urejenimi lepše, kot pri marsikateri ženski.

Kaj pa, če ugotovite, da vaš partner na skrivaj nosi ženska oblačila? To se je pred kratkim zgodilo naši bralki, ki je zgodbo zaupala na enem izmed naših forumov:

“Zadnjič sem imela občutek, da mož pred mano nekaj skriva. O tem sem se poskusila pogovoriti, a rekel mi je da je vse vredu. Ok, nisem vrtala naprej, ampak sem malo počakala, nato pa sem raziskovala naprej- in v stari škatli za čevlje našla kar je skrival: nekaj čokoladic, haribo bombone in dva para pajkic – ene črne in ene vojaško zelene, definitivno niso bile moje.

Čeprav nisem hotela skakati k zaključkom, mi je del mene govoril, da ga mora včasih, ko me ni doma, obiskati kakšna druga “prijateljica”. A po drugi strani, res je bilo da v škatli ni bilo ne hlačk, ne modrca, ne kondomov tako da bi lahko iblo popolnoma nedolžno.

Ko pride mož domov in se naje mu v kuhinjo prinesem to škatlo. Vprašam ga kaj je to, on pa zardi. Vprašam ga “kdo je ta tvoja prijateljica, jo poznam?”, takrat pa začne govoriti. Sladkarije pove da je skrival zato, ker mi ni hotel delati lušte med mojim izgubljanjem “karantenskega trebuščka”, sam pa se sladkemu ni mogel odpovedati. Ok, to mu še verjamem, ampak kaj je s temi pajkicami. Težko mu gre z grla, a prizna da so njegove. Da jih nosi ko je sam doma, ker se mu zdijo udobne in se prijetno počuti v njih. Ponudil se je da si jih gre nataknit da mi dokaže da so njegove, sej so mu prav, a meni je bilo tega dovolj.

Kaj storiti z takim možem? Ali se samo meni zdi nenormalno da želijo moški nositi ženska oblačila. Kaj sledi, bodo nosili še obleke, bluze, in ženske ne bomo imele nobenega oblačila katerega bomo lahko nosile le me? Ali pa mojega moža muči kriza srednjih let in postaja toplovodar?

Nekaterim komentarjem, ki so preplavili forum, smo se iz srca nasmejali. Izvirne in manj izvirne odgovore lahko preberete TUKAJ.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close