Kaj, že 61 jih ima?! Vse najboljše, Sharon Stone!

12. marec 2019

Kaj, že 61 jih ima?! Vse najboljše, Sharon Stone!

12. marec 2019

Igralka, producentka in manekenka Sharon Stone je 10. marca praznovala 61 let. Slavna Američanka se je rodila leta 1958 v Pennsylvaniji, širok in topel nasmeh na obrazu je njen zaščitni znak.

Najbolj sveže fotografije zapeljive plavolase boginje, nepozabne v filmu Prvinski nagon in nato še v nadaljevanju istoimenskega filma, ter v filmu Vročica, kjer se kar kadi para strasti med vročimi posteljnimi prizori, dokazujejo, da so leta prav zares samo številke.

Igralka, producentka in nekdanja manekenka Sharon Stone je 10. marca praznovala 61. leto starosti. Slavna ameriška igralka, nepozabna tudi v filmih Popolni spomin, Kazino, Hitri in mrtvi, Specialist in Catwoman, se je rodila leta 1958 v Pennsylvaniji. Širok in topel nasmeh na obrazu je njen zaščitni znak tudi v vsakdanjem življenju.

Prav tako pa sloveča igralka, prejemnica številnih nagrad za svoje vloge, tudi emmyja in zlatega globusa, ne taji, da se na začetku ni dobro spopadala s prvimi znaki staranja na svoji koži.

“V začetku 40. sem prišla do trenutka, ko sem se zaklenila v kopalnico z buteljko vina in si rekla: ‘Ne grem ven, dokler v celoti ne sprejmem svojega starajočega se obraza in drugih delov telesa. Večna lepota ne obstaja, to je nerealno in samo fraza. Absurdno in nemogoče je vzdrževati lep videz do smrti. Ker sem preživela možgansko kap, sem lahko vesela, da se imam sploh priložnost starati. Za leta, ki minevajo, čutim torej samo hvaležnost,”

je Sharon povedala v intervjuju.

Sodeč po njenih zadnjih fotografijah bi lahko 60. leta gladko preimenovali tudi v ‘nova štirideseta’. Sharon Stone je eden (še redkih) primerov, kako ostareti dostojanstveno, saj jo vsaka nova gubica na obrazu spominja na leta in trenutke, ki so za njo.

Le čemu jih brisati za vsako ceno? Sharon je, najbrž se strinjate, za dopolnjenih 61 let videti naravnost imenitno! Leta pa so zares samo številka…

D. S.

Foro: Dnevnik.hr, Getty Images, Profimedia, Wikimedia

Style. Več novic

New Report

Close