Kako bomo nosili najbolj trendovski lak za nohte te sezone?

04. junij 2019

Kako bomo nosili najbolj trendovski lak za nohte te sezone?

04. junij 2019

Modni in lepotni svet sta najavila vznemirljivo pomladno in poletno sezono, v središču novih trendov in kolekcij pa se je znašla razkošna in igriva paleta barv, ki bo v trenutku osvežila vsako garderobo in kozmetično torbico.

V spomladanski omari bo v ospredju nekaj novih must-have kosov, medtem ko bodo v lepotnem segmentu prevladovale umirjene formule in rožnati odtenki.  Kar pa bo vaš outfit naredilo posebnega, so to sočasno decentni in učinkoviti detajli, ki prinašajo nepričakovan premik.

Vsaka modna kombinacija pa bo postala še boljša in posebna z dodatkom nakita, torbe in čevljev. Za piko na i pa celotni outfit zaokrožite s trendovsko manikiro.

Tako kot modni trendi in različne najljubše lepotne izdelke, ki jih prinaša toplejša sezona, bodo tudi manikire v novi sezoni videti boljše, kot kadarkoli do zdaj. Od preprostega premaza trendovskega odtenka laka za nohte, do razigranosti manikire, kjer vsak noht krasi drug odtenek , umetniški detajli ali preprosta linija, ki jih spremeni v malo umetniško platno, sta pomlad in poletje odličen čas, da preskusite nekaj novih trendov za vaše nohte. Med moderno klasiko in najnovejšimi trendi, je bel lak za nohte tisti, ki ga bomo nosili na več različnih načinov.

Nekaj zadnjih sezon je bel lak za nohte izpostavljen kot eden izmed najbolj priljubljenih odtenkov, pravzaprav je postal že klasika, h kateri se vsako sezono ponovno vračamo. Kako pa ga bomo nosili letošnjo pomlad in poletje? Skupaj z nevtralnimi barvami lakov bo bela barva odlična izbira za trendovske detajle, kot so preproste linije, geometrijski liki in obrnjena francoska manikira.

V kombinaciji z drugimi it barvami ali kombinaciji z nevtralnimi toni ali prozornim lakom, je bela barva nesporni favorit prihajajoče sezone. S pomočjo nekaj odličnih idej, ki vam lahko služijo kot predlog ali navdih, smo v nadaljevanju izluščili nekaj najboljših belih lakov za nohte za trendovsko domačo manikiro.

Foto: Instagram, Dior, Essie, Chanel

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close