Kako bomo to poletje nosile priljubljeni ‘crop top’?

05. junij 2019

Kako bomo to poletje nosile priljubljeni ‘crop top’?

05. junij 2019

Na seznamu poletnih ‘it’ kosov so tudi odrezani topi, ki bodo obvezen del modne sestavljanke. Crop topi, ki so se vrnili iz preteklosti, so odlična izbira za sproščen in tudi bolj eleganten videz

V naših garderobnih omarah se nahaja nekaj ključnih kosov oblačil, ki napovedujejo prihod našega najljubšega letnega časa, poletja. Poleg bele obleke iz lahkotne in prosojne tkanine, slamnatega klobuka in para kratkih hlač so na našem seznamu poletnih ‘it’ kosov tudi odrezani topi oz. s tujko ‘crop-topi’, ki jih lahko vrhunsko kombiniramo k vsakdanjim modnim sestavljankam.

Kako to naredimo najbolj elegantno in brez težav vključimo ‘crop top’ v svoj outfit, razkrivamo na fotografijah z Instagrama. Crop topi spadajo v skupino modnih kosov, ki so se vrnili iz preteklosti (v modo so prišli v 90. letih) in ponovno potrkali na naša vrata. Lahko priznamo, da smo se z veseljem spet začele družiti z njimi.

@leoniehanne
@bonjourjr

Čeprav gre za modni kos, ki ni primeren za vsako priložnost (kot del stroge in klasične poslovne garderobe zagotovo ni najbolj zaželen), pa ne dvomimo, da ga lahko lepo vključimo v garderobo za vsakdanje oziroma casual priložnosti.

@leoniehanne
@leoniehanne

Instagram je bogata zbirka modnih zamisli, iz katere lahko črpamo stilske predloge in dokaže nam, da vsakodnevni izbor ni nujno enoličen ali dolgočasen. Crop top lahko kombiniramo s krilom z visokim pasom ali s preprostimi belimi hlačami kroja culottes za bolj eleganten videz.

@elaisaya
@lidijalesic

Za vsak dan ga lahko oblečemo h kavbojkam z višjim pasom. Če nočemo izpostavljati pasu oziroma trebuha, lahko odrezan top nosimo tudi na daljše hlače iz enakega materiala, kot je tisti, iz katerega je izdelan top, tako vizualno podaljšamo silhueto oziroma ustvarimo vtis, kot bi nosile ‘lažen’ kombinezon.

@little_magpie1
@elaisaya

Prav tako pa odrezan top kot ‘it’ modni kos ne bo ostal neopažen, če ga bomo nosile k ozkim oziroma skinny kavbojkam, čez ramena pa ogrnile suknjič malce strožjega kroja, s katerim lahko dosežemo ravno pravšnjo mero sproščenosti in obenem uglajenosti.

D. S.

Foto: Instagram, StarStyle

Style. Več novic

New Report

Close