Kako do popolnih obrvi?

21. november 2019

Kako do popolnih obrvi?

21. november 2019

Pravilno oblikovane in pudarjene obrvi predstavljajo okvir obraza in lahko izredno spremenijo poteze in izraz posameznika. Poleg tega pa so urejene obrvi in njihov lok na pravem mestu, najenostavnejši način za učinek “liftinga”, saj vam v hipu odvzamejo nekaj let in pomladijo vaš videz.

Z urejenimi obrvmi je narejena polovica dnevnega ličenja, zato naj bo to prvi korak v naši rutini lepotičenja.

Ženske se med policami z ličili srečujemo z neskončnim številom pripomočkov in izdelkov za ličenje.  Med tem pa so celotni segmenti namenjeni tudi obrvem.

In če ravno ne izhajamo iz poklica vizažista, potem lahko hitro zaidemo v težave in misijo urejenih obrvi raje opustimo, saj se med poplavo vsega zares težko znajdemo, zato smo med dm policami izbrali tri izdelke, ki so za urejene obrvi pravi must-have.

Ravno zato so se v dm Slovenija odločili, da se obrvi lotijo v čisto novi ločeni delavnici, saj si to obrvi tudi zaslužijo.

dm Akademija ličenja obrvi

Trike in nasvete bo z vami delila vizažistka Maja Šušnjara, ki je del lepotnega sveta že 15 let in je v tem času svoje znanje o tehnikah, trendih in smernicah nabirala tako doma kot v tujini.

Na delavnici vam bo predstavila, zakaj so obrvi pomembne, razkazala vam bo tehnike oblikovanja, celo najenostavnejši način za učinek “liftinga”, ki vam v hipu odvzame nekaj let in pomladi vaš videz. Posvetila se vam bo tudi individualno in vam svetovala, s kakšno obliko obrvi boste zasijali kot še nikoli.

dm Akademija ličenja obrvi z Majo Šušnjara poteka v Studiu Maja Šušnjara, Koseška cesta 8, Ljubljana in sicer 22. novembra ter 20. decembra 2019. Prijavite se lahko na telefonski številki 041 337 600.

Foto: dm Slovenija

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close