Kako je J. Lo prisilila Alexa Rodrigueza, da jo zasnubi?

19. april 2019

Kako je J. Lo prisilila Alexa Rodrigueza, da jo zasnubi?

19. april 2019

Odkar sta se zaročila, latino diva Jennifer Lopez in nekdanji zvezdnik baseballa, A-Rod prizadevno polnita medijski prostor s podrobnostmi o zvezi in govoricami o domnevni nezvestobi…

Pevka se je pred kratkim odločila, da prvič javno komentira govorice o Alexovi domnevni prevari, ki naj bi se zgodila le nekaj tednov pred snubitvijo. Skupaj z zaročencem sta nastopila v pogovorni oddaji Jimmyja Fallona in bivši športnik je občinstvo tam presenetil s priznanjem, kako ga je njegova J. Lo na nek način prisilila, da se zaročita.

Lopezova je namreč malo pred tem izdala pesem z naslovom Prstan (v izvirniku El Anillo). Alex se je z voditeljem pošalil, da mu je že takrat Jen dala jasno vedeti ali pa mu vsaj pošiljala več kot očitne namige, da naj jo končno zasnubi.

https://www.instagram.com/p/BuSYnopAZkV/?utm_source=ig_embed

Ampak s tem zgodbe o snubitvi in zaroki še ni konec!

“Pesmi ‘Prstan’ je namreč sledil še njen film, ki prihaja v kino dvorane to jesen in nosi naslov ‘Poroči me’ – ‘Marry Me’, tako da res ni bilo več dvoma,”

je Rodriguez v smehu zaupal Fallonu in občinstvu. Poleg tega pa je razkril še eno zanimivo podrobnost o zaroki.

https://www.instagram.com/p/Bp3T0tIAAUT/?utm_source=ig_embed

“Imel sem seveda prstan. A preden sem se spustil na koleno in jo zaprosil za roko, sem kar tri dni zapored vadil postopek! Želel sem, med drugim, da bi snubitev pospremil še popoln sončni zahod,”

je priznal očitno nepoboljšljiv romantik, ki mu je pri ‘vaji’ za glavni nastop, torej snubitev njegove drage, pomagala kar osebna asistentka, ta je ‘igrala’ Lopezovo. Ah, kako sladko, mar ne?

D. S.

Foto: USA Today (AFP), Instagram

Style. Več novic

New Report

Close